Alex Bodi face sacrificii pentru Bianca Drăgușanu. Cum a reușit să o recucerească pe blondină

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 08:05
Alex Bodi face sacrificii pentru Bianca Drăgușanu. Cum a reușit să o recucerească pe blondină
Alex Bodi face sacrificii pentru Bianca Drăgușanu. Cum a reușit să o recucerească pe blondină. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat la doar două săptămâni de când au semnat actele de divorț, iar acum par mai fericiți ca niciodată, asta pentru că afaceristul a făcut numeroase sacrificii pentru a o recuceri pe blondină. Omul de afaceri încearcă de ceva vreme să intre în grațiile vedetei și pare că îi reușește de minune.

Ce sacrificii a făcut omul de afaceri pentru a recuceri pe Bianca Drăgușanu

Când nimeni nu se mai aștepta la o împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iată că omul de afaceri a renunțat la orgoliu și s-a întors în brațele vedetei. Afaceristul a făcut mai multe sacrificii de când s-a întors de la Londra, începând cu faptul că i-a cumpărat iubitei sale o geantă Chanel în valoare de 6.000 de euro.

Și pentru că lista sacrificiilor nu se oprește aici omul de afaceri a plătit 25.000 de euro pentru un zbor privat care să-l aducă la marea sa dragoste. De două săptămâni de când se află în izolare, Alex Bodi și blondina sunt nedespărțiți și locuiesc împreună în vila de lux a afaceristului.

Alex Bodi încearcă să repare greșelile comise față de blondină

Și ca împăcarea dintre cei doi să fie mai dulce Alex Bodi nu se dă în lături nici de la gătit și chiar a amenajat o sală de sport special pentru Bianca Drăgușanu. „Musculosul” o apreciată mai mult pe blondină și încearcă să o facă să treacă cu vederea greșelile din trecut.

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună.

Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile. A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine.

Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au declarat surse apropiate cuplului pentru cancan.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par că nu mai vor să țină cont de gura lumii, dacă este să ne luăm după fotografiile postate de „blonda lui Bote” pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat majoritatea imaginilor sunt din locuința iubitului ei.

Cei doi nu pot sta departe unul de celălalt, în ciuda faptului că au fost protagoniștii multor scandaluri și violențe. Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”, scria afaceristul în urmă cu 2 săptămâni pe contul său de Instagram, semn că iubirea pentru Bianca este mai puternică decât orice altceva. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×