Bianca Drăgușanu a renunțat la ordinul de protecție. Vedeta și Alex Bodi, din nou împreună

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/04/2020, 13:08
Bianca Drăgușanu a renunțat la ordinul de protecție. Vedeta și Alex Bodi, din nou împreună
Bianca Drăgușanu a renunțat la ordinul de protecție. Vedeta și Alex Bodi, din nou împreună. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu i-a dat o nouă șansă fostului ei soț Alex Bodi și chiar a renunțat la ordinul de protecție provizoriu întocmit împotriva acestuia. Vedeta și omul de afaceri și-au reluat relația tumultoasă de iubire și își petrec timpul împreună, în izolare.

Vedeta nu mai vrea să stea departe de Alex Bodi și a renunțat la ordinul de protecție

Frumoasa blondină a trecut cu vederea certurile, scandalurile și abuzurile suportate din partea lui Alex Bodi și s-a hotârât să-i mai dea o șansă. Bianca Drăgușanu a renunțat la ordinul de protecție provizoriu întocmit de poliție în urma scandalului provocat chiar de ziua de naștere a vedetei.

„Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor. Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare”, se arată în comunicatul transmis de Judecătoria Buftea, relatează spynews.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai îndrăgostiți ca niciodată

Când nimeni nu mai spera la o împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iată că cei au decis să mai dea o șansă relației lor de dragoste. S-a zvonit că afaceristul a avut o aventură cu o frumoasă rusoaică, însă se pare că nu a fost nimic adevărat și nu poate sta departe de blondină.

Același lucru se poate spune și despre vedetă când în urma unei discuții deschise cu soțul ei a uitat de toate supărările și scandalurile și a decis să nu mai țină cont de nimeni și nimic. De când omul de afaceri s-a întors din Londra și stă în izolare, vedeta este singura care-l vizitează.

„Suntem mai puternici când ne completăm unul pe celălalt”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram în dreptul unei imagini în care apare în brațele lui Alex Bodi.

Afaceristul regretă cele petrecute în relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a mărturisit că vrea să treacă peste ce s-a întâmplat în trecut și că regretă enorm că au degenerat lucrurile în relația cu Bianca Drăgușanu. În plus, bărbatul nu mai vrea să țină cont de gura lumii și va face orice pentru a fi împreună cu blondina.

„Sunt trei capcane care îți pot lua fericirea: regretele față de trecut, grija față de viitor și nemulțumirea față de prezent! Și nu te întreba: «oare ce zice lumea?»”, este un mesaj postat de fostul soț al vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×