Bianca Drăgușanu are probleme cu Alex Bodi! De ce se tratează acesta în Turcia

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 09:49
Bianca Drăgușanu are probleme cu Alex Bodi! De ce se tratează acesta în Turcia GALERIE FOTO
Alex Bodi si Bianca Dragusanu au mers in Turcia pentru a discuta cu medicii

Alex Bodi vrea să se facă frumos pentru Bianca Drăgușanu, acesta fiind motivul ultimei sale vizite în Turcia! Mondenul se pare că își cam pierde șpodoaba capilară și vrea să recurgă la un implant de păr.

Așadar, Alex Bodi a împușcat doi iepuri deodată, la ultima sa vizită în Turcia. S-a împăcat și cu iubita lui, celebra Bianca Drăgușanu, dar s-a dus și la medic, pentru a-și îmbunătăți freza.

Alex Bodi a mers în Turcia pentru a vorbi la o clinică care face transplant de păr

Alex Bodi a fost la una dintre cele mai bune clinici pentru implant de păr din Istanbul alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, Josip. Se pare că ceasta a fost doar prima vizită pe care a făcut-o medicului, iubitul Biancăi Drăguşanu urmând să se reîntoarcă în Turcia pentru intervenţia la care va fi supus.

”Astăzi am avut onoarea să-i avem alături de noi la clinica noastră din Istanbul pe Alex Bodi şi Josip, împreună cu cel mai bun medic, Bilgehan Yildirim”, a scris amicul lui Alex Bodi, care i-a însoţit pe acesta şi pe Josip la clinică.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au mutat în vila de un milion de euro

Alex Bodi însă nu a stat prea mult la clinică. Și-a luat iubita și prietenii și au ieșit cutoții în club. Șampania a curs râu, iar rezultatul a fost cel scontat. Bianca Drăgușanu a fost toată numai un zâmbet!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au decis să facă un următor pas în relația lor și s-au mutat împreună. Se pare că Bodi și-a cumpărat recent o locuință în valoare de un milion de euro și i-a propus blondinei să stea alături de el, iar mondena a acceptat pe loc!

Biuanca Dragusanu si Alex Bodi s0au mutat impreuna

”Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică a vedetei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×