Betty Salam, mamă! Cum arată camera în care artista își va aduce băiețelul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 14:16
Betty Salam, mamă! Cum arată camera în care artista își va aduce băiețelul GALERIE FOTO
Beatrice Stoian, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu vor deveni astăzi părinți

Betty Salam urmează să fie mamă pntru prima oară astăzi, prin urmare, camera copilului este deja pusă la punct. Ultimele detalii pentru amenajarea camerei micuțului s-au sfârșit astăzi, pentru că Betty Salam se află deja la spital.

UPDATE:

Betty Salam a născut, în jurul orei 15.30, în maternitatea din Capitală. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a cântărit 2,900 kilograme la naștere și a primit nota 10. Tânăra a ajuns la spital însoțită de soțul ei, Cătălin Vișănescu și de sora tatălui ei. Betty a declarat că acesta din urmă va ajunge și el astăzi la spital. Băiețelul va purta numele de Matthias Ștefan.

Aceasta a ales operația de cezariană pentru cel mai important eveniment din viața ei și al soțului său, Cătălin Visănescu. Artista a dezvăluit și numele complet al bebelușului în momentul în care a arătat pe un site de socializare niște hăinuțe inscripționate special pentru viitorul copil al cuplului.

Betty Salam, mamă pentru prima oară!

Florin Salam se poate mândri cu faptul că este unul dintre cei mai tineri bunici. “Cel mai tânăr bunic o să fiu şi sunt cel mai fericit​. Să se iubească, să facă mulţi copii şi să mă asculte“, a declarat cântărețul.

Ultima poză cu burtica de gravidă a lui Betty Stoian
Ultima poză cu burtica de gravidă a lui Betty Stoian

Fiica iubitului solist va deveni mamă în cursul zilei de astăzi.

Beatrice Stoian alături de tatăl copilului său, Cătălin Vișănescu
Beatrice Stoian alături de tatăl copilului său, Cătălin Vișănescu

Tânăra îl va face tată pe Cătălin Vișănescu, cel cu care s-a căsătorit pe 22 iunie, anul acesta. Momentan, Betty se află la spital, alături de tatăl copilului și de mătușa ei, sora lui Florin Salam. Graviduța a afirmat că urmează ca și tatăl ei să-și facă apariția în curând.

Sarcina fiicei lui Florin Salam

Tatăl lui Betty Salam s-a arătat extrem de fericit, mai ales că soția sa avea doar câteva luni înaintea sarcinii fiicei sale. Roxana Dobre a născut deja, iar azi, urmează să vină pe lume și nepotul lui Salam, care se va numi Matthias Ștefan.

„Sincer, nu am fost de față când (n.r. Florin Salam) a primit vestea. Însă, din reacțiile ulterioare, clar nu i-a picat rău. Din câte am înțeles, va fi fetiță. Nu știu ce nume va avea. Aveau mai multe opțiuni. Știu că va fi zodia Fecioarei, asta înseamnă (n.r. că Betty va naște) august-septembrie,” a declarat sora lui celebrului cântăreț, Maria, în primele declarații de la auzirea veștii sarcinii. Betty Stoian are o relație de mai bine de 4 ani cu Cătălin Vișănescu. Cei doi și-au ficializat relația când Betty era deja însărcinată, și cu doar 3 zile înainte ca aceasta să devină majoră.

Cum va arăta camera micuțului Matthias Ștefan?

Betty s-a asigurat că toate lucrurile sunt puse în detaliu la locul lor, pentru că venirea pe lume a băiețelului său cu Cătălin Vișănescu este din ce în ce mai aproape.

Camera micuțului Matthian Ștefan
Camera micuțului Matthian Ștefan

Tânăra mămică a ales ca mobila să fie toată albă. Primul nepot al lui Florin Salm are deja o garderobă impresionantă făcută de mama sa.

Garderoba lui Matthias Ștefan
Garderoba lui Matthias Ștefan
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×