Betty Salam, gest emoționant de sărbători pentru mama ei!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 19:51
Betty Salam, gest emoționant de sărbători pentru mama ei!
Betty Salam, gest emoționant pentru mama sa!

Betty Salam le-a arătat fanilor de pe site-urile de socializare un gest extrem de emoționant pentru amintirea mamei sale care a decedat cu ani buni în urmă, pe când aceasta era doar o copilă. Tânără mămică știe și ea acum sentimentul de care îi este dor, astfel că azi și-a făcut un tatuaj chiar cu chipul mamei sale, Fănica Stoian, așa cum era cunoscută.

Cu toate că fata nu este trecută de vârsta majoratului, aceasta a dus pe lume un băiețel. Se pare că frumoasa fiică a lui Florin Salam, cunoscutul cântăreț de manele, are o relație extrem de fericită cu nu de mult soțul ei, Cătășin Vișănescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Betty Stoian și-a făcut un tatuaj de dorul mamei

Fiica cea mare a celui mai iubit cântăreț de manele, Florin Salam, a decis ca în pragul sărbătorilor să facă un gest emoționant în semnul amintirii mamei sale care s-a stins prea repede din viață. Betty Salam și-a tatuat chipul ei, semn că niciodată nu se va stinge legătura dintre cele două, așa cum a și declarat de nenumărate ori în interviuri.

Fotografie cu tatuajul lui Betty Salam pentru mama sa
Fotografie cu tatuajul lui Betty Salam pentru mama sa

Fiica lui Florin Salam a devenit și ea mamă a unui băiețel și s-a și căsătorit cu Cătălin Vișănescu, cel care i-a furat inima din primele clipe. Tânăra a început să recurcă la diverse metode de slăbit după naștere, pentru a se reface cât de repede este posibil.

„Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai mult, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei”, a declarat Betty Salam.

Închide ×