Betty Salam, gest emoționant de sărbători pentru mama ei!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 19:51
Betty Salam, gest emoționant de sărbători pentru mama ei!
Betty Salam, gest emoționant pentru mama sa!

Betty Salam le-a arătat fanilor de pe site-urile de socializare un gest extrem de emoționant pentru amintirea mamei sale care a decedat cu ani buni în urmă, pe când aceasta era doar o copilă. Tânără mămică știe și ea acum sentimentul de care îi este dor, astfel că azi și-a făcut un tatuaj chiar cu chipul mamei sale, Fănica Stoian, așa cum era cunoscută.

Cu toate că fata nu este trecută de vârsta majoratului, aceasta a dus pe lume un băiețel. Se pare că frumoasa fiică a lui Florin Salam, cunoscutul cântăreț de manele, are o relație extrem de fericită cu nu de mult soțul ei, Cătășin Vișănescu.

Betty Stoian și-a făcut un tatuaj de dorul mamei

Fiica cea mare a celui mai iubit cântăreț de manele, Florin Salam, a decis ca în pragul sărbătorilor să facă un gest emoționant în semnul amintirii mamei sale care s-a stins prea repede din viață. Betty Salam și-a tatuat chipul ei, semn că niciodată nu se va stinge legătura dintre cele două, așa cum a și declarat de nenumărate ori în interviuri.

Fotografie cu tatuajul lui Betty Salam pentru mama sa
Fotografie cu tatuajul lui Betty Salam pentru mama sa

Fiica lui Florin Salam a devenit și ea mamă a unui băiețel și s-a și căsătorit cu Cătălin Vișănescu, cel care i-a furat inima din primele clipe. Tânăra a început să recurcă la diverse metode de slăbit după naștere, pentru a se reface cât de repede este posibil.

„Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai mult, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei”, a declarat Betty Salam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×