Cum a reacționat Betty Salam când a aflat că fiica lui Adi Minune este însărcinată: ”Sper ca într-o zi…”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 14:49
Cum a reacționat Betty Salam când a aflat că fiica lui Adi Minune este însărcinată: ”Sper ca într-o zi…”
Betty Stoian, mesaj pentru viitoarea mămică, Carmen Minune!

Vestea că fiica lui Adrian Minune este însărcinată desigur că a ajuns și la urechile proaspetei mămici, Betty Stoian, fata celui mai iubit cântăreț de manele, Florin Salam. Cele două sunt apropiate, iar acum că și Carmen va deveni mămică, sigur vor avea mai multe de împărtășit.

Betty Stoian i-a transmis un mesaj noi mămici din showbizz.  Carmen Minune este într-o relație frumoasă alături de viitorul tătic, Bogdan Căplescu, după ce i-a spus adio regizorului Bogdan Daragiu, după doi ani de iubire.

Betty Stoian, mesaj pentru Carmen Minune, viitoarea mămică

Se pare că liucrurile s-au așezat mai mult decât bine pentru Carmen Simionescu, pe numele ei din buletin Silvia Claudia Simionescu. Despărțirea de cunoscutul regizor pare că i-a adus noroc pe altă parte, astfel că ea și-a găsit un partener cu care a și făcut pasul cel mare. Sursele Spynews au surprins-o pe fiica lui Adi Minune într-o vizită la o clinică privată, unde pare că și-ar fi făcut un control.

Betty Stoian și tatăl băiețelului ei!
Betty Stoian și tatăl băiețelului ei!

Astfel că tânăra de 21 de ani va deveni mamă pentru prima oară la jumătatea anului 2019.  În urma veștilor din presă, mai mulți fani ai artiste au întrebat-o insistent pe rețelele de socializare dacă este sau nu adevărat că este însărcinată. Cântăreața a ales să nu rupă tăcerea, așa că nu a scris niciun cuvânt.  Se pare că artistei i-a priit foarte tare despărțirea de Bogdan Daragiu.

“Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a fost mesajul fostului iubit al lui Carmen Simionescu. “Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a spus fiica lui Adi Simionescu la finele relației. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×