Bătaie la „Puterea Dragostei”! Ligia și Berna s-au luat la ceartă din cauza lui Philip

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 21:46
Bătaie la „Puterea Dragostei”! Ligia și Berna s-au luat la ceartă din cauza lui Philip
Ligia și Berna de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie sursă foto: kfetele.ro

Scandal în casa fetelor de la Puterea Dragostei. Ligia și Berna s-au luat la ceartă din cauza lui Philip. Până la bătaie mai era doar un pas. În urmă cu două săptămâni, alte două concurente s-au luat la bătaie, Roxana și Andreea Pirui.

Bataie la Puterea Dragostei! Cearta dintre Ligi și Berna a degenerat

Tensiuni la maximum, discuții aprinse, cuvinte grele, nervi și bătăi. Așa arată atmosfera din casa fetelor de la Puterea Dragostei. Dacă în urmă cu două săptămâni, Andreea Pirui și Roxana s-au luat la bătaie la propriu, fiind despărțite de stafful emisiunii, de această dată, protagonistele au fost Ligia și Berna.

Cele două concurente s-au luat la bătaie din cauza lui Philip. Mai jos puteți vedea o parte din dialogul pe care l-au avut cele două concurente:

Berna: Dacă-ți dau una, nu știu ce-ți fac. Îți cade acidul din față
Ligi: Hai, hai, să-mi dai una.
Philip: Încetează. O să-ți dea. Termina și tu.

Bineînțeles că, cearta a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Din păcate, nu este prima dată când Ligis și Berna au divergențe.

Scandal fără precedent la Puterea Dragostei

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Andreea Pirui și Roxana au fost protagonistele unui episod fără precedent. S-au bătut și s-au jignit fără a ține cont că sunt filmate. Cea care a atacat prima a fost Andreea Pirui care s-a dezlănțuit și s-a năpustit asupra Roxanei cu brațele și picioarele.

Și-au spus cuvinte grele, s-au înjurat și s-au amenințat reciproc. Ca să aplaneze conflictul, a fost nevoie de intervenția fetele și a personalului din staff. Cele două concurente s-au certat în urma unei discuții purtate pe geamul hotelului, dar au continuat-o, mai apoi, în casă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×