Bătaie între concurenții de la Puterea dragostei. Andreea Mantea a anunțat decizia Kanal D

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 20:57
Bătaie între concurenții de la Puterea dragostei. Andreea Mantea a anunțat decizia Kanal D
Bătaie la Puterea dragostei. Andreea Mantea a anunțat sancțiunile. Sursa foto: capturi Youtube

Recenta bătaie între concurenții de la Puterea dragostei nu a fost trecută cu vederea de producătorii show-ului de la Kanal D. Andreea Mantea a anunțat în ediția din 26 aprilie ce s-a decis în legătură cu comportamentul băieților.

Bătaie între concurenții de la Puterea dragostei. Andreea Mantea le-a arătat cartonașul galben

Prezentatoarea emisiunii care se filmează în Turcia s-a arătat cu totul dezgustată de comportamentul băieților. Aceasta i-a criticat pe Cătălin, Philip, Livian, Gabriel și Marius și le-a arătat cartonașul galben, la propriu.

„Ce emisiune e asta? În ce s-a trasnformat? Ce exemplu suntem noi? Se inchid toate emisiunile si noi ce aratam? Se și uită lumea la noi! Nu suntem de umplutura, se uita lumea la noi si pentru asta ar trebui sa va fie rusine cand faceti ceva greșit”, a spus răspicat Mantea.

„Din păcate, in această perioada dificila, competitia trece prin momente de cumpana din cauza concurentilor care au ales sa trasnforme aceasta casa intr-un camp de lupta”, a adăugat moderatoarea show-ului de la Kanal D.

Filmările show-ului continuă în Istanbul, în ciuda pandemiei

„Din nefericire, acest război a luat proportii uriașe, mai ales in afara orelor de filmare, iar tensiunle au ales cote inadmisibile. Exista factori care le amplifica, dar asta nu justifica evnimentele din ultima perioadă”, a completat prezentatoarea tv.

„Din păcate, azi sunteti penalizati cu cate un cartonaș galben. Am decis ca in aceasta seara sa fie eliminata o persoana din competitie”, a încheiat Andreea.

Emisiunea Puterea dragostei continuă să se filmeze la Istanbul, acolo unde de mai bine de un an locuiește prezentatoarea reality-show-ului matrimonial alături de băiețelul ei, David.

Show-ul difuzat de Kanal D în fiecare zi este unul dintre cele mai urmărite din România, iar în urma acestuia au fost lansate mai multe vedete printre care se numără și celebrul cântăreț de manele Jador.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×