Bătaie între Cătălin Moroșanu și Kamara, la Ferma. Cum au reacționat fanii emisiunii

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/05/2019, 08:29
Bătaie între Cătălin Moroșanu și Kamara, la Ferma. Cum au reacționat fanii emisiunii
Cătălin Moroșanu și Kamara s-au luat la bătaie la Ferma

Ferma a ajuns la final, iar în ediția de joi, 23 mai, vom afla cine este câștigătorul. Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun s-au calificat în finală, dar tensiunile nu au lipsit între concurenți. Kamara a fost în prim plan, el reușind să provoace două scandaluri: unul cu Florin Pastramă, altul cu Cătălin Moroșanu. Dacă iubitul Brigittei Sfăt a fost mai temperat, nu același lucru se poate spune și despre luptătorul K1, care a sărit la bătaie cu cântărețul.

Kamara s-a luat la bătaie la Ferma cu Cătălin Moroșanu și Florin Pastramă

Kamara a revenit la Ferma pus pe scandal și nu i-a luat mult până a început să intre în conflict cu ceilalți concurenți. Cântărețul a avut polițe de plătit, fiind încă supărat pentru modul în care a fost eliminat din competiție. El a început o dispută verbală cu Florin Pastramă, iar lucrurile au degenerat, ajungându-se la îmbrânceli.„Kamara, care este problema ta?”, a întrebat Pastramă. „Problema mea este că ai fost jigodie”, a răspuns Kamara. „Kamara, vorbeşte frumos şi bagă-ţi minţile în cap”, a fost reacţia lui Pastramă. Cei doi au sărit la bătaie, fiind despărțiți de Zmărăndescu.

Ulterior, concurenții au jucat un joc și i-au făcut o farsă lui Kamara, pe care l-au desemnat „Cel mai enervant fermier”. El nu a gustat gluma și a devenit foarte nervos, începând să arunce cuvinte nu tocmai plăcute. Acest lucru a atras furia lui Cătălin Moroșanu, care după câteva schimburi de replici a sărit să-l bată pe cântăreț. Luptătorul a fost oprit cu greu de ceilalți concurenți, pentru că situația putea degenera.

Ce spun fanii Ferma despre bătaia dintre Cătălin Moroșanu și Florin Pastramă

Fanii emisiunii au sărit în apărarea lui Cătălin Moroșanu, iar pe pagina oficială a emisiunii difuzate de Pro TV, au apărut mai multe comentarii în care luptătorul este felicitat pentru că l-a pus la punct pe cântăreț. „Moro, pentru mine tu ai câștigat finala doar pentru ca l-ai șifonat pe încrezutul ăla de Kamara”, „Kamara merită să își ia bătaie la felul cum sa comportat când a intrat în Fermă ! Ce om invidios!”, Nu sunt de acord cu violenta, dar ce a căutat Kamara, a găsit”, sunt câteva din comentarii.

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun își vor disputa finala și premiul de 50.000 de euro joi seara. Cătălin Zmărăndescu, Otniela Sandu și Florin Pastramă au ratat calificarea în ultima fază a competiției. Conform unor surse încă neconfirmate, partnerul Dianei Belbiță va fi cel care va avea câștig de cauză și va pleca acasă cu marele premiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×