Bătaie în sediul unei primării, între primar și viceprimar. Motivul de la care a pornit conflictul

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 17:06
Bătaie în sediul unei primării, între primar și viceprimar. Motivul de la care a pornit conflictul
Bătaie între primar și viceprimar în comuna buzoiană Cochirleanca. Sursa foto: ziare.com

Scandal monstru în comuna buzoiană Cochirleanca, după ce primarul și viceprimarul localității s-au luat, pur și simplu, la bătaie, chiar în sediul instituției. Incidentul a fost semnalat de un angajat al Primăriei, prin apel telefonic la serviciul de urgență 112. Polițiștii din Ziduri au ajuns în foarte scurt timp la fața locului, pentru a stabili împrejurările exact în care s-a produs altercația. Totodată, protagoniștii au decis să depună plângere penală, acuzându-se reciproc de agresiune.

Primarul și viceprimarul din Cochirleanca s-au luat la bătaie

Viceprimarul le-a declarat oamenilor legii că a fost lovit cu pumnii și picioarele în biroul său și pe holul Primăriei, iar întregul scandalu, potrivit spuselor sale, ar fi pornit de la faptul că acesta are de gând să candideze la alegerile locale de anul viitor, împotriva actualului primar, Nicolae Stancu. Deși sunt cumetri și membri ai Partidului Național Liberal, spiritele s-au încins în momentul în care Marius Putinică și-a exprimat intenția de a se alătura unei alte formațiuni politice pentru alegerile locale de anul viitor.

Totodată, de curând s-a luat decizia schimbării viceprimarului, ceea nu a făcut altceva decât să încingă și mai mult spiritele între cei doi oameni politici care până nu demult erau foarte apropiați. Localnicii sunt revoltați de aceste incidente violente și îi acuză pe bătăuși că aduc o imagine negativă comunei.

Ne-am făcut de râs în toată țara. Primarul Stanciu și viceprimarul Putinică s-au luat la bătaie în incinta primăriei. E și poliția aici. Din câte am înțeles scandalul între ei ar fi început când Stanciu a aflat că Putinică vrea să candideze împotriva lui din partea PNL. Stanciu l-a amenințat că-l dă imediat afară din postul de vice și de aici s-a ajuns la bătaie. Cei doi sunt și rude între ei. Mai exact cumetri. Putinică i-a cununat fata lui Stanciu”, a povestit un bărbat din Cochirleanca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×