Bătaie generală la Disneyland. S-au luat la pumni în fața copiilor. VIDEO

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/07/2019, 14:03
Bătaie generală la Disneyland. S-au luat la pumni în fața copiilor. VIDEO GALERIE FOTO
Un bărbat ar putea să stea 7 ani la închisoare în urma conflictului. Sursa foto - facebook

Bătaie generală la Disneyland! Trei adulți au uitat că se află în „lumea copiilor” și au început să-și care pumni și picioare cu nemiluita. Conflictul nu s-a terminat prea repede și toți cei implicați ar putea ajunge acum în spatele gratiilor. Pentru unul dintre ei, bărbatul îmbrăcat în tricou roz în VIDEO, lucrurile pot fi deosebit de grave pentru că riscă acum nu mai puțin de 7 ani de închisoare.

Bătaie generală la Disneyland

Încăierarea a început în locul numit Toontown chiar în mijlocul copiilor. Mai multe familii erau în trecere și au fost nevoite să-și protejeze odraslele. În timpul bătăliei, conform datelor pe care le-au pus la dispoziție cei de la Poliție, unul dintre cei implicați a fost auzit în timp ce țipa: „sunt gata să merg la închisoare în seara aceasta”. Mai mult de atât, aceeași persoană a făcut referire și o gașcă de interlopi din California de Sud.

Înainte să zboare primii pumni, pe video se mai aude cum cineva vorbește despre nerespectarea familiei, după care o femeie scuipă înspre bărbatul cu tricou roz. De aici încolo începe nebunia. Trebuie specificat că unul dintre participanți, mai exact, Avery Robinson, în vârstă de 35 de ani, chiar cel îmbrăcat în tricou roz, este nevoit să răspundă acum la 5 capete de acuzare.

Bătaie generală la Disneyland. Bătaie
Bătaia a avut loc chiar în fața copiilor. Sursa foto – facebook

S-au luat la pumni în fața copiilor

Asalt asupra logodnicei, lovirea acesteia și chiar deținerea unei arme care poate fi letală sunt acuzele aduse bărbatului, însă oamenii legii nu s-au oprit aici. Pentru că totul a avut loc în fața propriului copil și la bătaie au mai asistat cel puțin alți 3 copii, acum este acuzat și de abuz asupra minorilor, dar și punerea în pericol a acestora. Cei care se ocupă de securitate la Disneyland spun că bărbatul a încercat să-i lovească și pe ei.

Scos din complex, bărbatul a încercat să dea cu mașina peste angajații parcului de distracții și a continuat să îi amenințe cu moartea pe sora și cumnatul lui, aceștia fiind și ei implicați în bătaie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×