Disney plăteşte o sumă imensă pentru a preveni scurgerile de informaţii despre următorul film din seria ”Star Wars”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2016, 17:32
Disney plăteşte o sumă imensă pentru a preveni scurgerile de informaţii despre următorul film din seria ”Star Wars”

Studioul Disney, care a cumpărat franciza ”Star Wars”, a cheltuit aproximativ 4,3 milioane de dolari pe diverse proceduri de securitate în timpul filmărilor de la următorul film din serie, pentru a preveni eventualele scurgeri de informaţii despre acest lungmetraj, informează nme.com.

Filmările la ”Star Wars: Episode VIII” au început deja în Marea Britanie, în celebrele studiouri Pinewood, aflate în comitatul Buckinghamshire. Potrivit unor surse din presa internaţională, filmările vor continua luna viitoare în Croaţia.

Un site local, Mos Croatia, afirmă că echipa de filmare de la următorul film din seria ”Războiul stelelor” va include ”o echipă specială cu drone”, peste 600 de bodyguarzi şi un serviciu de pază ce va fi operaţional 24 de ore din 24.

Potrivit presei internaţionale, costul acestor măsuri de securitate este de aproximativ 4,3 milioane de dolari.

Noul film urmează celei mai recente producţii din această franciză, ”Star Wars: The Force Awakens”, regizat de JJ Abrams, care a obţinut încasări de 2,03 miliarde de dolari pe plan mondial.

Filmul ”Star Wars: Episode VIII” va fi lansat pe marile ecrane în decembrie 2017.

Starurile filmului precedent, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley şi John Boyega vor reveni în filmul ”Star Wars: Episode VIII”, a cărui distribuţie îi va include şi pe actorii Benicio Del Toro şi Laura Dern.

Franciza cinematografică ”Star Wars”, creată de cineastul George Lucas, conţine deocamndată şapte filme SF, cu o acţiune plasată într-o galaxie îndepărtată.

În 2012, studiourile Disney au achiziţionat franciza ”Star Wars” de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

Sursă: www.news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×