Bărbat acuzat că a încercat să-și violeze soacra! Cum a scăpat femeia!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/09/2018, 14:50
Bărbat acuzat că a încercat să-și violeze soacra! Cum a scăpat femeia!
Barbatul acuzat ca a incercat sa-si violeze soacra a fost batut crunt

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal și cu o mamă de bătaie ca în filme, după ce a încercat să-și violeze propria soacră! Pe lângă toate acestea, bărbatul s-a făcut de râs și în toată localitatea de unde provine!

Cei doi se pare că aveau un conflict deschis, după ce femeia și-a acuzat ginerele că umblă după alte femei, iar fata ei stă toată ziua și îl așteaptă acasă! Se pare că bărbatului i s-au aprins călcâiele chiar după soacra lui, ori că a vrut să demonstreze ceva, nimeni nu știe exact.

Soacra a mers la poliție și a reclamat tentativa de viol

Cert este că ginerele și-a făcut ceva curaj cu câteva păgărele de alcool, înainte de confruntarea cu mama alesei inimii sale. Se pare că femeia l-a  chemat pe ginerele său la ea pentru a sta de vorbă. Acesta s-a dus amețit de aburii alcoolului să clarifice lucrurile cu soacra lui, însă discuțiile au degenerat, iar bărbatul s-a năpustit asupra femeii.

Ginerele i-a rupt hainele soacrei sale și i-a cerut favoruri sexuale. Soacra nu s-a lăsat violată și a opus rezistență. Ba mai mult, l-a bătut pe bărbat de nu mai știa pe unde să fugă! A doua zi, soacra bărbatului a mers la primele ore ale dimineții și a depus plângere la poliție, unde a spus că ginerele său a încercat s-o agreseze sexual, iar bărbatul a fost chemat la secția de poliție.

Citește și Plângere penală pe numele Patriarhului României, care este acuzat de xenofobie și incitare la violență!

Citește și Viol surprins de camerele de vedere! Agresorul a luat victima în spate și a fugit cu ea!

Oamenii legii au rămas surprinși când l-au văzut pe cel acuzat de tentativă de viol asupra soacrei sale, deoarece acesta s-a prezentat la secția de Poliție prezentând numerose vânătăi căpătate în urma altercației.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și în prezent se fac cercetări pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul. Bărbatul este acuzat de tentativă de viol și ar putea petrece ani buni de închisoare, departe de soție, dar și de soacra lui, dacă va fi găsit vinovat de către o instanță judecătorească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×