Barack și Michelle Obama, mesaje de dragoste la aniversarea a 27 de ani de la căsătorie

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 08:28
Barack și Michelle Obama, mesaje de dragoste la aniversarea a 27 de ani de la căsătorie GALERIE FOTO
Barack și Michelle Obama împlinesc 27 de ani de la căsătorie. Sursa foto - facebook

Barack și Michelle Obama și-au transmis mesaje de dragoste la aniversarea a 27 de ani de la căsătorie. Fostul președinte al Statelor Unite a postat pe o rețea de socializare un tribut dedicat soției lui. Astfel, într-o fotografie, cei doi apar îmbrățișați și privind un apus de soare. Barack s-a folosit și de versurile melodiei Getting Better a celor de la Beatles. „Așa cum Beatles au spus – devine din ce în ce mai bine. Mulțumesc, iubire pentru 27 de ani minunați”.

Barack și Michelle Obama, mesaje de dragoste la aniversarea a 27 de ani de la căsătorie

Fosta prima doamnă a Americii, Michelle Obama nu a rămas nici ea datoare și a răspuns printr-o fotografie, în care apăreau, de asemenea, îmbrățișați, dar cuplul privea de data aceasta către plajă. Michelle a scris: „Acum 27 de ani tipul acesta mi-a promis o viață plină de aventură. Eu cred că s-a ținut de cuvânt.  Să celebrăm pentru un nou capitol, cel în care am rămas singuri, copiii sunt deja mari și să descoperim ce urmează.

Și în tot acest timp încă simțim magia care ne-a adus împreună acum mulți ani. La mulți ani, Barack.” Vă reamintim că în luna august presa internațională a scris mult despr eun posibil divorț al celor doi. Conform americanilor, fostul preşedinte al SUA a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Divorț sau dragoste în cuplul Obama

Astfel, se părea că fosta primă doamnă a SUA este indignată că soţul ei nu şi-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soţi ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate. Nu este prima oară când s-a speculat asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonuri alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu. 

Mai mult de atât, unele reviste şi ziare americane asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×