Michelle Obama, apariție răvășitoare! Piesa de rezistență: o pereche de cizme cât o mașină

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 12:30
Michelle Obama, apariție răvășitoare! Piesa de rezistență: o pereche de cizme cât o mașină GALERIE FOTO
Reacția americanilor despre cizmele spectaculoase purtate de Michelle Obama.

Michelle Obama a avut o apariție specatculoasă la New York, purtând niște cizme aurii de 4000 de dolari care au luat ochii tuturor. Acestea au venit la pachet cu o rochie lungă, de culoare galbenă. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, în cadrul uui interviu la Barclays Center din Brooklyn.

Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a fost intervievată de nimeni alta decât Sarah Jessica Parker, iubita actriță din ”Sex and the City”.  Fosta prima doamnă a purtat renumitul band Balenciaga, o alegere foarte îndrăzneață și scumpă. De asemenea, rochia face parte tot din aceeași casă de modă.

Michelle Obama, apariție spectaculoasă la un interviu!

Michelle Obama a fost ținta tuturor privirilor la interviul actriței Sarah Jessica Parker. Fosta soție a celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a purtat niște cizme înalte aurii și o rochie de culoare galbenă, ambele semnate Balenciaga. ”Cizmele lui Michelle Obama au doborât internetul” , a scris  Huffington Post.

Michelle Obama, apariția uimitoare cu cizmele aurii
Michelle Obama, apariția uimitoare cu cizmele aurii

Pozele cu Michelle Obama au făcut înconjurul internetului, fiind distribuite și comentate peste tot pe rețelele de socializare. Din păcate, au existat și cârcotași care au criticat-o pentru apariția poate prea strălucitoare, dar au fost prea mulți care au apreciat alegerile îndrăznețe ale fostei primei doamne ale Americii. ”Nu am mai văzut cizme ca astea. Dar voi?”, a fost comentariul fostului consilier de la Casa Albă, Valerie Jarrett.

Michelle Obama, influență în modă

Soția lui Barack Obama este cunoscută pentru gusturile sale fine în domeniul modei și a fost și este apreciată pentru influența sa în fashion încă de la primele apariții la brațul fostului președinte. Ținutele purtate de aceasta au devenit extrem de căutate de numeroase femei.

Michelle Obama, rochie Balenciaga
Michelle Obama, rochie Balenciaga

Cand tot ceea ce faci este in atentia oamenilor, chiar si cel mai mic gest al tau primeste o semnificatie aparte”Mikki Taylor, editor pe zona de beauty al revistei Essence

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×