Băiatul Mihaelei Rădulescu, Ayan, gest surprinzător în plină pandemiei COVID-19: ”Mulțumesc corona pentru timpul liber”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/03/2020, 12:48
Băiatul Mihaelei Rădulescu, Ayan, gest surprinzător în plină pandemiei COVID-19: ”Mulțumesc corona pentru timpul liber”
Băiatul Mihaelei Rădulescu, Ayan, gest surprinzător în plină pandemiei COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Mihaela Rădulescu este tare mândră de fiul ei Ayan, dar de curând a fost nemulțumită de gestul pe care băiatul l-a făcut în plină pandemie de coronavirus. Prezentatoarea de televiziune l-a taxat extrem de dur în mediul online.

Vedeta Mihaela Rădulescu, atentă la sănătatea fiului său Ayan

Nu mai este niciun secret că fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” Mihaela Rădulescu investește foarte mult în educația fiului său Ayan în vârstă de 15 ani. Vedeta se mândrește cu băiatul ei care studiază la Monaco, însă de curând vedeta a fost dezamăgită de gestul pe care l-a făcut acesta.

Aflat în vacanță din cauza pandemiei de coronavirus, Ayan și-a făcut bagajele și a plecat pentru o perioadă de 10 zile în Israel. Aici băiatul Mihaelei Rădulescu a luat lecții de tenis de la românul Ștefan Enciu și a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la antrenamente, iar una dintre acestea i-a atras atenția mamei sale.

Ayan, gest necugetat în plină pandemie de coronavirus

„Mulțumesc corona pentru tot timpul liber și îți mulțumesc Ștefan Enciu pentru că m-ai făcut să arăt ca un jucător de tenis după aceste 10 zile care m-au terminat”, este mesajul postat de băiatul Mihaelei Rădulescu pe contul de Instagram în dreptul unei imagini în care dă mâna cu antrenorul de tenis.

Prezentatoarea TV nu a trecut cu vederea acest gest interzis din cauza COVID-19, mai ales că în Israel a fost instaurată stare de urgență. Vedeta nu a părut încântată de strângerea de mână dintre fiul ei și Ștefan Enciu și a ținut să-i transmită un mesaj în mediul online.

„Este ultima strângere de mână a sezonului, da? Tu știi, odată mama ta, întotdeauna copilul meu” i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Ayan.

Care este situația în Israel din cauza pandemiei COVID-19

Guvernul din Israel a extins restricţiile asupra populaţiei deoarece numărul cazurilor cu coronavirus a crescut la 337. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că a achiziționat un număr mare de teste pentru coronavirus și tot mai multe persoane pot afla dacă sunt sau nu infectate.

„Mă bucur să raportez că, deocamdată, nu a murit niciun israelian. Cer disciplină şi responsabilitate. Toate aceste etape nu vă vor ajuta dacă nu există disciplină şi responsabilitate din partea dumneavoastră.

Pot spune cu tristeţe că există mulţi dintre voi care încă nu înţeleg nivelul pericolului cu ​​care ne confruntăm. Aceasta nu este o joacă a copiilor, aceasta este o problemă de viaţă sau de moarte”, a precizat Benjamin Netanyahu, relatează Mediafax.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×