Mihaela Rădulescu, sfaturi înțelepte pentru femei: ”Capul sus, pieptul înainte”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/02/2020, 16:41
Mihaela Rădulescu, sfaturi înțelepte pentru femei: ”Capul sus, pieptul înainte”
Ce sfaturi le dă Mihaela Rădulescu tututor femeilor. Sursa foto: Instagram.com

Mihaela Rădulescu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma vedetelor” are anumite principii după care se ghidează în viață, iar acum le-a dezvăluit tututor femeilor care știu să primească un sfat de la o bună prietenă.

Mihaela Rădulescu despre ce înseamnă femininitatea în ziua de azi

Frumoasa brunetă Mihaela Rădulescu are toate atuu-urile unei femei puternice și se mândrește cu lucrurile pe care le-a făcut până la ora actuală. Fosta prezentatoare este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere și a mărturisit că a ajuns unde este acum datorită anilor în care a făcut sport.

Iubita lui Felix Baumgartner a făcut mulți ani gimnastică ritmică unde a învățat să țină mereu capul sus și pieptul înainte. Vedeta a pozat mândră în dreptul unei oglinzi în care zâmbește triumfătoare, imagine care duce cel mai probabil cu gândul la aroganță, dar Mihaela Rădulescu susține că este vorba de cu totul altceva.

„Când ții spatele drept și capul sus, cei mai mulți cred că ești arogant, încrezut, intangibil. Nu mai contează că așa te-ai obișnuit de mică. Am făcut mulți ani de gimnastică ritmică, umerii drepți, pieptul înainte și fundul arcuit erau parte din ..echipament:). Cum nu contează nici ce înălțime ai, ce mărime la sutien, câte kilograme în plus sau în minus…”, a scris prezentatoarea pe contul de Instagram.

Prezentatoarea TV despre felul în care femeile puternice sunt percepute de ceilalți

„Spatele drept inspiră unora… teamă, un soi de dominare la care nu vor să adere. Ăia cocoșați, cu capul puțin înclinat pAr mereu oameni de treabă, modești, ușor de abordat. Am tot auzit de-a lungul vieții remarca asta de la oameni cu care m-am întâlnit, am stat de vorbă și au concluzionat: «văi, da‘ sunteți așa de …de treabă, credeam că sunteți o încrezută».

Mda…. Lăsând la o parte alte motive, cred că a ține spatele drept, atât metaforic, cât și fizic, e nu numai sănătos și înțelept, dar te pune mult mai bine în valoare, fie că ești femeie sau bărbat. Spatele drept e rama de învingător, de îndrăzneț, de optimist, de om puternic”, a mai scris Mihaela Rădulescu pe pagina de socializare.

Mai departe vedeta a ținut să le critice pe femeile care stau cocoșate doar pentru a fi la aceeași înălțime cu bărbații de lângă ele. Fosta jurată de la „Românii au talent!” a precizat că i-ar plăcea ca femeile să poartă tocuri de 12 cm dacă așa le taie capul fără să-și mai corecteze ținuta.

În plus, Mihaela a ținut să-i aducă în discuție și pe bărbații care stau cocoșați cărora le-a transmis că acest lucru nu le pune deloc în valoare bicepșii. „Capul sus, pieptul înainte…” este sfatul pe care vedeta l-a dat femeilor care vor să aibă succes în viață.

„Aș vrea să nu mai văd manechine …sau orice femei înalte și frumoase care își «corecteaza» ținuta pentru a egala înălțimea partenerilor de viață, aș iubi să le văd mândre și asumate, cu tocuri de 12, dacă așa au chef. 

Și nici bărbați care cred că a sta ușor cocoșați le pune mai bine în valoare bicepșii. Believe me, nici un truc nu ascunde ce vrem să vedem:). În afară de cei foarte bătrâni, care au probleme reale de sănătate, nimeni nu ar trebui să stea cocoșat.

Capul sus, pieptul înainte și ….walk the wire, people.:) #loveyourself gen 🙂 Oricât de enervanți o să păreți, dragi părinți, nu încetați niciodată să le spuneți copiilor voștri să țină spatele drept. #advice”, a încheiat iubita lui Felix Baumgartner mesajul de pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×