Baba Vanga, profeții teribile pentru Donald Trump și Vladimir Putin

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 20:42
Baba Vanga, profeții teribile pentru Donald Trump și Vladimir Putin
Baba Vanga, previziuni despre Trump și Putin

Baba Vanga a arătat din noi din profețiunile care au făcut-o cunoscută, de data aceasta, îi are în vizor pe Donald Trump și pe Vladimir Putin. Este bine cunoscut faptul că baba Vanga n-a greșit niciodată. Aceasta prevede o boală grea pentru liderul american și asasini pentru Vladimir Putin.

Cunoscuta clarvăzătoare a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat în urmă o grămadă de cuvinte. prezicerile sale au fost interpretate de cei de acum, indicând că în 2019 Europa va intra în colaps financiar, iar, din păcate, Trump va fi lovit de o boală teribilă care îi va aduce pierderea auzului. De asemenea, s-a mai descifrat și că Vladimir Putin va supraviețui unei tentative de asasinat.

Baba Vanga a prezis o boală pentru Trump și un asasinat pentru Putin!

Bulgăroaica baba Vanga, cunoscuta prevăzătoarea, a lăsat mesaje pentru anii aceștiași nu numai. Femeia a arătat că liderul american va suferi de o boală care îl va face să-și piardă auzul, iar, din fericire, Vladimir Putin va rămâne în viață după o tentativă de asasinare. prezicerile sale sunt extraordinare datorită faptului că Puti era un necunoscut pe vremea când aceasta se stingea din viață, iar Trump nu era la Casa Albă.

Ea este baba Vanga în tinerețe
Ea este baba Vanga în tinerețe

În jurul acesteia s-au găsit două povești pentru care baba Vanga avea ochii lipiți.Una dintre ele spune că, la 19 ani, a fost găsită cu ochii lipiți de nisip și de țărână și că astfel și-a piedut vederea definitiv. A doua poveste vine din partea Parapsihologul Alina Albert și ne spune că Baba Vanga, la doar 12 ani, a fost lovită de trăsnet și și-a piedut vederea. Crezând că o vor vindeca, țăranii au frecta-o pe aceasta cu nisip la ochi.

Prima profeție a babei Vanga

Baba Vanga avea înclinații spre ezoterism, cunoștea foarte bine plantele. A prezis cu exactitate data și ora morții tatălui ei. Omul a murit exact când a spus VangaPrima previziune de răsunet pe care Vanga a făcut-o a fost cea legată de moartea tatălui ei. A fost prima ei premoniție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×