Baba Vanga, previziuni pentru România. ”În România va veni cel promis lumii”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 14:25
Baba Vanga, previziuni pentru România. ”În România va veni cel promis lumii” GALERIE FOTO
Baba Vanga, previziuni pentru România

Baba Vanga, clarvăzătoarea care era supravegheată în permanență de serviciul secret al Bulgariei, a lăsat omenirii, înainte de moartea sa, multe previziuni despre lume. De această dată, este vorba despre România. Proorocirea a fost înregistrată pe bandă de magnetofon, apoi a fost încredințată uneia dintre nepoatele sale, iar aceasta sună astfel: „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.

Baba Vanga, numită și ”Nostradamus din Balcani” a făcut previziuni pentru România

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

Toate acestea se vor petrece. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a spus Baba Vanga.

Baba Vanga, previziuni pentru România. ”În România va veni cel promis lumii”
Baba Vanga era supravegheată în permanență de serviciul secret

Despre mesagerul fără nume

Femeia, ”Nostradamus din Balcani” după cum este numită, și-a petrecut viața în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Aceasta a fost născută prematur, a avut multe probleme de sănătate și poate că de aici a și pornit magia în viața ei și a reușit să vadă în viitor.

Acesteia nu i-a fost dat un nume din prima, căci, după cum spune tradiția locului în care s-a născut, pruncul primește nume după ce este sigur că va trăi, ci doar atunci când strigă pentru prima dată. După ce a scâncit prima dată, moașa a ieșit în stradă și a cerut un nume unui străin, iar acesta a spus Andromachea, apoi Vangelina, care, în greacă, înseamnă vestitor de vești bune sau mesager.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×