Azi, 24 noiembrie, cea mai romantică zi din an! Zodiile primesc un impuls după conjucţia lui Venus cu Jupiter în Săgetător

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
24/11/2019, 15:57
Azi, 24 noiembrie, cea mai romantică zi din an! Zodiile primesc un impuls după conjucţia lui Venus cu Jupiter în Săgetător
24 noiembrie, cea mai romantică zi din an. Sursa foto: pixabay.com

Se pare că 24 noiembrie este o zi specială din mai multe puncte de vedere! Pe lângă faptul că este ziua în care România își alege președintele pentru următorii 5 ani, se pare că această zi are o încărcătură specială! Potrivit astrologului Daniela Simulescu, aceasta este cea mai romantică zi a anului!

24 noiembrie, cea mai romantică zi din an

Chiar dacă avem o luptă între un bărbat și o femeie chiar astăzi, respectiv Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, candidații pentru funcția de șef de stat, astrologul spune că în această zi, avem parte de o conjuncție între Venus și Jupiter în semnul Săgetătorului, care aduce împreună iubirea și oportunitatea, în cea mai romantică zi a anului! Să sperăm că este vorba și despre oportunitatea de a iubi poporul român, în ceea ce-i privește pe candidații pentru fotoliul prezidențial!

„24 noiembrie este cea mai romantică zi a anului. Vom avea o conjuncție între Venus și Jupiter în semnul Săgetătorului. Acest aspect este unul dintre cele mai norocoase pentru că aduce împreună iubirea și oportunitățile.

Într-o astrogramă natală, Venus, sau Micul Benefic, așa cum mai este cunoscută, arată cum iubim, ce ne dorim de la o relație, ce ne face să ne îndragostim, feminitatea, romantismul și plăcerile. Jupiter, Marele Benefic, este planeta ce oferă expansiune, oportunități, șansă, generozitate, încredere, optimism. Semnul Săgetătorului este printre cele mai norocoase și pline de speranță.

Când cei doi aștri se întâlnesc, avem un dans plin de blândețe, iubire reciprocă, sentimente minunate, acceptare, noroc și bucurie. Dacă ești într-o relație, poți folosi această zi pentru a face gesturi romantice față de partener sau pentru a-i declara din nou ce simți. Pentru cei singuri, conjuncția poate oferi deschidere față de persoane înțelepte, pe care altădată nu le-ar fi remarcat.

Dacă ești nefericit în dragoste, conjuncția Venus-Jupiter poate fi folosită pentru a-ți pune intenții, dar și pentru a ierta cu ușurință. Este nevoie să arăți Universului că încă mai crezi că meriți să fii iubit și fericit”, a transmis astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×