Avocata lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: “Lucurile încep să se lege”

Avocata lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: “Lucurile încep să se lege” GALERIE FOTO
Ancheta moartii lui Razvan Ciobanu, inca un pas. A fost audiat presupusul dealer de droguri

Prietena și avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații recent în cazul anchetei morții celebrului creator de modă și spune că lucrurile încep să iasă la iveală! Laura Vicol a participat la audierile din dosar și a spus că au fost audiate multe persoane, însă toate au avut statutul de martor.

Ancheta morții lui Răzvan Ciobanu începe să prindă formă

Avocata Laura Vicol recunoaște că ancheta este una foarte greoie și că nici măcar probele toxicologie nu au ieșit, dar lucrurile încep să se miște. „Au  fost scoase și alte lucruri noi la iveală care se leagă încet, încet pentru că așa se face o anchetă. Așa cum am bănuit de la bun început, adevărul va ieși la iveală”, a mai subliniat avocata.

Avocata Laura Vicol a declarat că au fost audiate persoane care au avut legătură cu creatorul de modă și care ar putea oferi detalii despre ultimele zile din viață.

Ancheta moartea lui Razvan Ciobanu
Ancheta moartii lui Razvan Ciobanu prinde contur

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Presupusa persoană care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu a fost audiată luni la sediul Poliției Rutiere din Constanța. În ceea ce îl privește pe Dragoș Crăița, cel care ar fi fost acuzat că i-ar fi dat lui Răzvan Ciobanu droguri, Laura Vicol a precizat că nu poate vorbi despre acest lucru, deoarace nu face obiectul dosarului.

Avocata care l-a reprezentat pe Dragoș Crăiță a declarat că acesta a fost chemat doar ca martor în dosar și nu a fost citat ca inculpat, în plus, aceasta a specificat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv. Mai mult, apărătoarea sa a declarat că Dragoș Crăiță se afla în București, de Paște, când a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața la Săcele, județul Constanța.

Creatorul Răzvan Ciobanu, 43 de ani, a murit a doua zi de Paște, într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța. Accidentul este unul misterios, deoarece Răzvan Ciobanu se pare că a ieșit de pe carosabil și a mers aproape un kilometru pe câmp, până a ajuns într-o livadă, unde s-a lovit cu mașina de mai mulți copaci. Impactul i-a fost fatal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×