Avertisment lansat de Marcel Ciolacu! „Vor alegeri anticipate pentru a nu mări pensiile cu 40 la sută conform legii”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
09/01/2020, 10:46
Avertisment lansat de Marcel Ciolacu! „Vor alegeri anticipate pentru a nu mări pensiile cu 40 la sută conform legii”GALERIE FOTO
Marcel Ciolacu este nemulțumit de cum gândesc liberalii problema pensiilor și nu numai. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Avertisment lansat de Marcel Ciolacu! Preşedintele interimar al PSD a declarat că există un motiv pentru care Guvernul nu vrea să majoreze pensiile şi salariile profesorilor de la 1 ianuarie.

Avertisment lansat de Marcel Ciolacu!

Cam aceasta pare a fi, de altfel, miza alegerilor anticipate, conform lui Ciolacu. Astfel, dacă acestea au loc mai repede, majorarea pensiilor se poate proroga.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”E foarte clar cum ajungi la alegeri anticipate: să îţi dai demisia, să nu treacă Guvernul, sunt vreo 120 de zile.

„Vor alegeri anticipate pentru a nu mări pensiile cu 40 la sută conform legii”

O minciună să acoperi tot dezastrul ăsta şi, de fapt, marea problemă este 1 septembrie, este legea cu 40 la sută noua lege a pensiilor şi cu salariile la profesori. Sunt convins că toată miza anticipatelor este ca această lege să nu fie pusă în aplicare.

Au alegeri înainte şi pe urmă îşi vor permite electoral să o proroge. A ieşit guvernatorul BNR care a zis că nu se poate. Nu am văzut pe nimeni de la Guvern care să spună că noi, Guvernul, trebuie să aplicăm legea.

De ce nu vine Orban să spună: Nu putem. Până la urmă acest decont va veni. A venit şi la PSD, să nu uităm”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV despre cum au gândit liberalii alegerile anticipate.

În replică, Marcel Ciolacu a vorbit şi despre măsurile pe care le-a propus deja partidul pe care îl conduce.

”Marea problemă e şi mărirea salariilor la profesori. Noi când am pus mărirea salariilor la profesori am suplimentat cu 4,2 miliarde.

Ei au suplimentat acum cu 1,2 miliarde cu o nevoie că se măreşte de 7,8. Restul de bani nu sunt bugetaţi. Să iasă domnul Cîţu să îmi explice”, a declarat Ciolacu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×