Autoritățile au stabilit cauza decesului marelui Charles Aznavour! ”Ipoteza unui înec…”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/10/2018, 16:07
Autoritățile au stabilit cauza decesului marelui Charles Aznavour! ”Ipoteza unui înec…”
Autoritatile franceze au stabilit cauzele decesului cantaretului Charles Aznavour!

Autoritățile din Franța au făcut public cauza decesului marelui artist Charles Aznavour! Marele cântăreț francez a murit luni dimineaţă „din cauze naturale”, ca urmare a unei „insuficienţe cardiorespiratorii”, a declarat procurorul din Tarascon, Patrick Desjardins.

Trupul fără viață al cântărețului Charles Aznavour, ajuns la 94 de ani, a fost găsit luni dimineața în casa lui din localitatea Mouries. Artistul a fost găsit în cada băii care se afla chiar lângă dormitorul său. „Ipoteza unui înec urmată de disconfort este exclusă”, a spus procurorul.

Charles Aznavour a decedat din cauza unui edem pulmonar

Autopsia a avut loc la centrul din Nîmes şi a fost necesară pentru stabilirea cauzei decesului marelui Charles Aznavour. „Decesul a avut loc în dimineaţa zilei de 1 octombrie, survenind unui edem pulmonar acut responsabil de o insuficienţă cardiorespiratorie”, precizează comunicatul.

Vecinii artistului au depus flori și lumânări la poarta locuinței sale. Cântăreţul şi actorul cu peste 70 de ani de carieră s-a stins, suscitând un val de tristeţe printre admiratorii săi din toate generaţiile.

„Am făcut o carieră nesperată, dar exemplară”, s-a confesat „Sinatra francez” pentru AFP. „Totul este o chestiune de noroc”. De şansă dar şi de talent şi voinţă, pentru că a trebuit să lupte de la începuturile sale pentru a se impune, cu talia, fizicul şi vocea atipice, înainte de a ajunge cap de afiş.

Citește și Charles Aznavour avea amintiri frumoase din România! ”Ar trebui să facem şi noi asta în Franţa”

Citește și Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă!

Charles Aznavour a cântat pentru ultima dată la Osaka pe 19 septembrie şi trebuia să înceapă un nou turneu, pe 26 octombrie, la Bruxelles. ”Cu piese precum „Emmenez-moi”, „Je Me Voyais Déjà” sau „La Bohème”, eternul Charles Aznavour a traversat epocile, generaţiile şi frontierele”, scrie Le Figaro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×