Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu s-au bătut la PMB! Reacția furibundă a Gabrielei Firea

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/01/2019, 13:38
Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu s-au bătut la PMB! Reacția furibundă a Gabrielei Firea
Gabriela Firea, reacție după ce Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu s-au bătut! Ce spune primarul genearl al Capitalei?

Gabriela Firea, prima reacție după scandalul lui Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu! Bătaia dintre viceprimarul Capitalei și al primarului Sectorului 6 a făcut înconjurul internetului. Toată scena a avut loc într-o încăpere din Primăria Municipiului București. Motivul a fost retragerea spijinului Bădulescu în ședința Partidului Social Democrat din cursul zilei de miercuri.

După aceasta, Aurelian Bădulescu a început o ceartă de zile mari cu edilul sectorului 6. După jigniri fără precedent, edilul Gabriel Mutu s-a enervat și a trecut la fizic, atunci i-a tras un pumn viceprimarului.

Gabriela Firea, reacție după bătaia dintre Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu!

Bătaia de la Primăria Capitalei a uimit pe toată lumea. Scandalul a luat amploare, astfel s-a ajuns la o sticlă plină cu apă aruncată în viceprimar și cu un pumn în fața edilului de la sectorul 6. Toată lumea prezentă la fața incidentului a rămas mută de acțiunile lui Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu.

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Poliția Locală a fost chemată să aplaneze conflictul. Viceprimarul Capitalei a strigat la primarul sectorului 6: „Tu ai dat primul!”. Toți de la Primăria Municipiului București, în frunte cu Gabriela Firea au rămas fără glas.

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

 Bătaie între un primar PNL și un consilier PSD

„În cadrul şedinţei de consiliu local au fost câteva discuţii. La mărirea indemnizaţiei consilierilor, le-am propus ca diferenţa să o donăm. Mai exact să o direcţionăm către Spitalul de Oncologie Pediatrică Fundeni. Primarului nu i-a convenit că am luat această iniţiativă. Am trecut, totuşi, peste acest punct şi la “diverse” am propus iniţierea unui proiect pentru rambursarea către cetăţeni a taxei de pază care nu a fost efectuată. Eu am propus să facem un proiect de hotărâre şi să rambursăm banii către cetăţeni. A fost din nou foarte iritat şi a început să mă facă în toate felurile, inclusiv infractor”, a spus consilierul Partidului Social Democrat pentru Agerpres. Acesta a susținut că cel care ar fi început a fost primarul.

„În Consiliul Local Botoroaga avem diferende fără noimă. (…) Nu pot obliga pe nimeni să doneze bani. La finalul şedinţei, eu am mai rămas puţin în sală să vorbesc cu doamna secretar (…). Când am ieşit în hol, el era acolo. Noi am fost prieteni, am copilărit împreună. Fără să-mi spună mare lucru, mi-a tras una în plex de m-a dat pe spate. Viceprimarul era în spatele meu şi a încercat să-l liniştească. M-am ferit. Mi-a trântit telefonul şi ochelarii şi m-a împins în balustradă. Am fost la un pas să cad de la etaj. Atunci m-am panicat şi l-am împins şi eu cu mâna. Probabil în acel moment l-am lovit la ochi”, a declarat primarul Comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×