Aurelian Bădulescu, noi înjurături în cadrul ședinței Consiliului General al Capitalei. Cum i-a vorbit lui Tudor Ionescu

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 14:36
Aurelian Bădulescu, noi înjurături în cadrul ședinței Consiliului General al Capitalei. Cum i-a vorbit lui Tudor Ionescu
Aurelian Bădulescu, noi înjurături în cadrul ședinței Consiliului General al Capitalei *foto: hepta.ro

O nouă ședință în sânul Consiliului General al Municipiului București, noi jigniri aduse de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Pe lângă obișnuitele jigniri adresate colegilor din USR și preferatei sale, Ana Ciceală, Bădulescu l-a înjurat acum și pe consilierul general din partea ALDE, „Tudi” Ionescu.

Aurelian Bădulescu, noi înjurături în cadrul ședinței consiliului general al Capitalei

Aurelian Bădulescu a avut mai multe ieșiri necontrolate la ședința de vineri, 14 februarie, din cadrul Consiliului General al Municipiului București. Prima dintre ieșirile sale a fost la adresa consilierului USR Ana Ciceală, una dintre „clientele” favorite ale viceprimarului.

Bădulescu a bătut un apropo la relația pe care Ciceală o are cu senatorul Mihai Goțiu: „Tot ce ați reușit până acum în viață a fost să dormiți cu domnul Goțiu pe nisip, prin parcuri”, a spus PSD-istul.

A urmat apoi un schimb de replici dur cu consilierul ALDE, Tudor Ionescu, pe tema construcției unui parc în cartierul Prelungirea Ghencea, pentru care Ionescu a depus un amendament.

Schimb de replici dur între Tudor Ionescu și Aurelian Bădulescu

Totul a pornit după ce Tudor Ionescu a avut următoarea intervenție: „Eu înțeleg că unii sunt singuri de Valentine’s Day, dar nu e o problemă asta. Dacă trebuie o cohortă de persoane să sară pentru că mi-am permis sa iau cuvântul, aștept, nu e niciun fel de problemă. O singură precizare, pe proiect. Terenul nu este al Ministerului Finanțelor, ci este al statului român.”

Replica lui Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a fost demnă de un birjar: „Păi, băi, băiatule, statul român e Ministerul de Finanțe. Tu nu știi administrație? Băi, p**ă! Tu nu înțelegi? Te faci de râs!”, a spus vicele Capitalei, după cum arată Digi 24.

Aurelian Bădulescu a mai avut o ieșire necontrolată luna trecută, atunci când tot în cadrul ședinței CGMB i-a arătat un semn obscen unei colege de la USR. Nu a fost prima dată când Aurelian Bădulescu a avut un comportament grobian. În vara trecută, PSD-istul îi transmitea consilierei Ana Cicealtă, atunci însărcinată, că:

„Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ți de treaba dumitale, că ești femeie cu burta la gură. Du-te și pregătește-te de nașterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”.

Nu în ultimul rând, în luna ianuarie a anului trecut Aurelian Bădulescu s-a luat la bătaie pe holurile primăriei cu edilul sectorului 6, Gabriel Mutu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×