Comportament grobian al viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu! Acesta i-a arătat degetul mijlociu unei consiliere USR. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 17:55
Comportament grobian al viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu! Acesta i-a arătat degetul mijlociu unei consiliere USR. Video
Comportament grobian al viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu care i-a arătat degetul mijlociu unei consiliere USR *foto: captură youtube

Un circ grotesc a avut loc miercuri la ședința Consiliului General al Capitalei, alimentat de primarul general Gabriela Firea și de consilierii de la PSD. Primarul Bucureștiului a venit îmbrăcată într-un halat și cu o mască pe față, în semn de protest față de guvernul liberal cu care se află în conflict deschis.

Mâna ei dreaptă, viceprimarul Aurelian Bădulescu, a avut din nou un comportament grobian. Acesta s-a certat cu consilierii de la USR și i-a arătat uneia dintre ele degetul mijlociu în timpul dezbaterilor.

Aurelian Bădulescu le-a arătat degetul mijlociu colegelor din Consiliul General al Municipiului București

Dacă Gabriela Firea a avut grijă să se ia de „virușii guvernamentali” de la PNL, vicele Bădulescu i-a luat la țintă pe consilierii generali de la USR, inclusiv pe „favorita” lui, Ana Ciceală.

În momentul în care Ciceală și-a exprimat nedumerirea pe faptul că mai mulți locuitori din București sunt făcuți „cetățeni de onoare” ai Capitalei și când a insistat să i se spună câte locuințe sociale au fost atribuite anul trecut, Bădulescu a devenit foarte vocal.

Atunci, consilierii din USR au reușit să surprindă și un gest groaznic al lui Bădulescu. Acesta a arătat degetul mijlociu în direcția consilierului Raluca Teodor, cea care cerea cuvântul pentru Ciceală, ca replică la injuriile lui Bădulescu, după cum a explicat pentru Fanatik chiar Ana Ciceală.

Aurelian Bădulescu are un istoric în ceea ce privește comportamentul nepotrivit

„Voi sunteţi nimeni şi noi vorbim despre oameni aici. Să-ţi fie ruşine USR. Să-ţi fie ruşine doamna Ciceală şi mai nou mamă. Ruşine Ana Ciceală! Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti. Taci din gură! Să îţi fie ruşine. Plecăm din sală. Stăm şi o ascultăm pe criminala asta? Du-te bă de aici şi lasă-ne în pace! Taci din gură! Nu îţi ajunge? Ăştia sunteţi mă, viitorul acestei ţări?”, ar fi spus Bădulescu, înainte să arate semne obscene în timpul ședinței CGMB.

Nu a fost prima abatere de comportament a lui Aurelian Bădulescu. În vara trecută, PSD-istul îi transmitea consilierei Ana Cicealtă, atunci însărcinată, următoarele: „Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ți de treaba dumitale, că ești femeie cu burta la gură. Du-te și pregătește-te de nașterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”.

Nu în ultimul rând, tot Bădulescu a fost cel care s-a luat la bătaie în Primăria Capitalei cu edilul de la sectorul 6, Gabriel Mutu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×