Aura Marcu, Golden Buzz la Românii au Talent. Concurenta are o poveste de viață impresionantă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/03/2020, 23:11
Aura Marcu, Golden Buzz la Românii au Talent. Concurenta are o poveste de viață impresionantă
Aura Marcu, Golden Buzz la Românii au Talent. Concurenta are o poveste de viață impresionantă. Sursa foto: Twitter

Aura Marcu (34 de ani) este o femeie simplă din Bacău care lucrează de doi ani ca stewardesă, dar drumul ei până aici a fost presărat cu numeroase încercări. Femeia a urcat pe scena „Românii au talent” și nici măcar nu se aștepta să treacă mai departe, să nu mai vorbim de golden buzz-ul primit de la unul dintre jurați.

Concurenta care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu are o poveste incredibilă

Dată în plasament la doar două zile după ce a venit pe lume, Aura Marcu nu a avut o viață tocmai ușoară. Concurenta emisiunii de talent de la Pro TV a ridicat publicul în picioare, iar jurații au muțit în timpul numărului ei. Femeia originară din Bacău în vârstă de 34 de ani a transmis emoție și le-a făcut tuturor pielea de găină.

Florin Călinescu a simțit fiecare notă și a stat cu ochii închiși. Juratul a lăcrimat în timpul numărului Aurei Marcu, dar emoțiile care l-au cuprins nu l-au lăsat nepăsător și după câteva secunde s-a ridicat de pe scaun și a apăsat butonul auriu. Călinescu a rămas fără cuvinte, Aura Stancu a primit Golden Buzz-ul din seara aceasta!

Cine este Aura Marcu, femeia care a impresionat la Românii au talent

„Bunicul și unchiul m-au dat de la două zile pentru că eram o rușine pentru familie. Mama era foarte tânără când m-a făcut. Tata a murit și mai târziu am aflat că mama a înnebunit. Am trăit cu toate aceste lucruri”, a scris Aura Marcu în ochii în lacrimi.

„A trebuit să fiu independentă pentru că în orfelinat era ca-n junglă, eram care pe care. Ajungeai să le speli picioarele celor mari. Mă obișnuisem să iau bătaie în fiecare zi… nu pot să zic mai mult.

Spuneam de multe ori că nu există Dumnezeu, că nu e dreptate. Eram tristă, închisă în mine. Visul meu e să transmit oamenilor ceea ce simt”, a mai completat concurenta care a primit golden buzz de la juratul Florin Călinescu.

Cum a reacționat concurenta când a primit golden buzz

„E cel mai frumos moment din viața mea. Ziua asta nu o voi uita niciodată”, a spus Aura Marcu vizibil emoționată în momentul în care a fost trimisă direct în finală prin intermediul golden buzz-ului primit de la Florin Călinescu.

„Cum să nu te emoționeze o astfel de poveste. Să fii de piatră poate că așa trece pe lângă tine, dar să fii om nu ai cum să nu reacționezi. Sper că s-a făcut puțină dreptate în sufletul tău”, a spus impresionat Andi Moisescu.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×