Au apărut primele imagini din sala de operație în care pacienta a ars ca o torță! ”Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 08:49
Au apărut primele imagini din sala de operație în care pacienta a ars ca o torță! ”Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran”
Au apărut primele imagini din sala de operații unde o pacientă a ars

Au apărut primele imagini din sala de operații de la Floreasca, acolo unde o pacientă de 66 de ani a luat foc efectiv în timpul unei intervenții chirurgicale. În imaginile publicate tot de deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut public cazul respectiv, apare medicul Mircea Beuran.

Au apărut primele imagini din sala de operații unde o pacientă a ars

Deputatul USR îl critică dur pe medicul Beuran, mai ales pentru că a intrat în sala de operații ”ca un nesimțit”, fără să se dezinfecteze și fără să respecte vreun protocol, după cum spune Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR a postat mai multe capturi din filmările făcute de camerele de supraveghere. Postarea are titlul ”Imagini care trebuie să vă afecteze emoțional”.

”Cum a intrat? Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze”

”Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat! Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat? Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt ca de pe stradă! Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!”, a scris Ungureanu.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu merge mai departe cu acuzațiile și chiar se întreabă cum de mai este lăsat medicul Mircea Beuran să opereze și cum de ”este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți, la vârsta de 66 de ani”.

”Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran? Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?! Incompetența Ucide!”, a scris Ungureanu.

Luna trecută, o pacientă a luat foc în timpul unei operații coordonate de chirurgul Mircea Beuran, suferind arsuri pe 40% din suprafața corpului. Femeia în vârstă de 66 de ani a fost câteva zile în comă, după care a decedat. În urma cazului șocant, medicul Mircea Beuran a fost demis de la șefia secției de chirurghie a spitalului Floreasca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×