Atacantul Manolo Gabbiadini și-a relatat propria experiență legat de coronavirus: ”Nu am putut să cred”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/03/2020, 08:06
Atacantul Manolo Gabbiadini și-a relatat propria experiență legat de coronavirus: ”Nu am putut să cred”
Atacantul Manolo Gabbiadini și-a relatat propria experiență legat de coronavirus: ”Nu am putut să cred”. Sursa foto: Instagram.com

Coronavirusul face numeroase victime în rândul bătrânilor, dar nici tinerii nu sunt scutiți de această boală. Atacantul italian Manolo Gabbiadini (28 de ani) a mărturisit că nu și-a dat seama că este bolnav până când nu și-a făcut testul care a confirmat că este infectat cu COVID-19.

Pandemia de coronavirus afectează și tinerii, nu numai bătrâni

Italia este cea mai afectată țară din cauza coronavirusului murind până la ora actuală 4.800 de oameni și alți 53.000 fiind confirmați pozitiv. Una dintre explicațiile cercetătorilor în ceea ce privește numărul mare al cazurilor este faptul că Italia are o populație îmbătrânită, dar asta nu este o regulă generală.

Tinerii sau sportivii de performanță nu sunt scutiți de acest virus din China, iar atacantul celor de la Sampdoria a simțit asta pe propria piele. Manolo Gabbiadini a aflat în urmă cu 2 săptămâni că este pozitiv la testul COVID-19, însă nu i-a venit să creadă, mai ales că nu a avut prea multe simptome.

Cum și-a dat seama italianul Manolo Gabbiandini că este infectat cu COVID-19

Atacantul italian a povestit pentru „Gazzetta dello Sport“ că a făcut febră într-o noapte, dar a doua zi nu mai avea nimic și nu a luat în serios episodul febril punând totul pe seama oboselii. Două zile mai târziu soția i-a sugerat lui Manolo Gabbiandini să-și facă testul pentru coronavirus și mare i-a fost mirarea când a descoperit că este bolnav.

„La 10 martie am avut puţină febră, dar nu m-am gândit nicio secundă că aş putea avea virusul. Am dormit foarte prost în noaptea respectivă, mă trezeam destul de des şi dimineaţă am fost ameţit. 

A doua zi aveam o temperatură normală, 37.5. Febra dispăruse. Am luat legătura cu medicul echipei, dar nu mi-am făcut probleme că aş avea virusul. Chiar şi aşa, soţia mea mi-a sugerat să mă testez pentru COVID-19, pentru că avem doi copii în casă.

Următoarea zi, pe 12 martie, am fost să-mi fac testul. Ulterior, medicul m-a sunat şi mi-a spus că sunt pozitiv. L-am întrebat dacă e vreo glumă, dar el era foarte serios. Cu excepţia momentelor când am avut puţină febră, chiar m-am simţit foarte bine. Nu am putut să cred că sunt infectat. Cel mai dureros e că poate am răspândit virusul fără să ştiu că îl am”, a mărturisit Manolo Gabbiandini, relatează adevărul.ro.

Fotbalistul s-a făcut bine între timp și a mărturisit că nu ar mai fi ieșit din casă dacă știa că este purtător al virusului îmbolnăvind astfel alți oameni. Manolo Gabbiandini spune că cea mai bună metodă de a învinge virusul este să respectăm măsurile impuse de autorități și cel mai important să stă în casă.

„Dacă ştiam că sunt infectat, n-aş fi fost la magazin să-mi cumpăr fructe şi să risc să transmit virusul unui om în vârstă. Înţeleg că sunt foarte mulţi oameni infectaţi, care nici nu ştiu că poartă virusul. Singura modalitate prin care putem învinge boala e să respectăm recomandările autorităţilor şi să stăm în casă”, a completat atacantul pentru sursa menționată anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×