Atac cu colete capcană în Olanda! Două explozii au avut loc până la ora actuală

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 11:40
Atac cu colete capcană în Olanda! Două explozii au avut loc până la ora actuală
Două explozii în Olanda cauzate de colete capcană. Sursa foto: digi24.ro

Atentat terorist cu bombă în Țările de Jos! Un colet capcană a explodat la Amsterdam, iar altul în localitatea Kerkrade, la o oră distanță de primul! Poliția este în alertă, deoarece ar putea să mai existe și alte bombe!

Două explozii în Olanda cauzate de colete capcană

Prima explozie a avut loc în Amsterdam, la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk. Doar norocul a făcut să nu existe victime, deoarece clădirea de birouri este în general plină de oameni. Explozia a avut loc însă în camera unde firmele aflate în clădirea respectivă primesc corespondența.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Explozia a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 08:00, iar clădirea încă nu era foarte populată. Potrivit primelor informaţii, explozia a fost provocată de un colet suspect trimis prin poştă.

Coletele capcană au fost trimise prin Poștă

”Miercuri dimineață, a avut loc o explozie într-o cameră de poștă a unei clădiri de afaceri, probabil cauzată de un colet cu bombă”, după cum a transmis Poliția din Amsterdam.

Autorităţile olandeze au transmis că nu au existat victime, dar cu toate acestea, o ambulanță a fost trimisă la fața locului, relatează Daily Mail.

Cealaltă explozie, din oraşul Kerkrade, a avut lor la o companie poştală din Wiebachstraat. Incidentul s-a petrecut o oră mai târziu față de cel din Amsterdam. Geniştii sunt la fața locului și anchetează cazul. Sunt căutate și alte colete ce ar putea conține bombe!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×