Atac cu colete capcană în Olanda! Două explozii au avut loc până la ora actuală

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 11:40
Atac cu colete capcană în Olanda! Două explozii au avut loc până la ora actuală
Două explozii în Olanda cauzate de colete capcană. Sursa foto: digi24.ro

Atentat terorist cu bombă în Țările de Jos! Un colet capcană a explodat la Amsterdam, iar altul în localitatea Kerkrade, la o oră distanță de primul! Poliția este în alertă, deoarece ar putea să mai existe și alte bombe!

Două explozii în Olanda cauzate de colete capcană

Prima explozie a avut loc în Amsterdam, la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk. Doar norocul a făcut să nu existe victime, deoarece clădirea de birouri este în general plină de oameni. Explozia a avut loc însă în camera unde firmele aflate în clădirea respectivă primesc corespondența.

Explozia a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 08:00, iar clădirea încă nu era foarte populată. Potrivit primelor informaţii, explozia a fost provocată de un colet suspect trimis prin poştă.

Coletele capcană au fost trimise prin Poștă

”Miercuri dimineață, a avut loc o explozie într-o cameră de poștă a unei clădiri de afaceri, probabil cauzată de un colet cu bombă”, după cum a transmis Poliția din Amsterdam.

Autorităţile olandeze au transmis că nu au existat victime, dar cu toate acestea, o ambulanță a fost trimisă la fața locului, relatează Daily Mail.

Cealaltă explozie, din oraşul Kerkrade, a avut lor la o companie poştală din Wiebachstraat. Incidentul s-a petrecut o oră mai târziu față de cel din Amsterdam. Geniştii sunt la fața locului și anchetează cazul. Sunt căutate și alte colete ce ar putea conține bombe!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×