Atac armat la sediul serviciului secret rusesc FSB! Din primele informații, trei persoane au fost ucise! Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 18:38
Atac armat la sediul serviciului secret rusesc FSB! Din primele informații, trei persoane au fost ucise! Video
Atac armat la sediul serviciului secret rusesc FSB. Sursa foto: rt.com

Atac armat în apropierea sediului serviciului secret rusesc FSB! Un bărbat înarmat a deschis focul chiar în fața clădirii! Forțele de ordine încearcă acum să-l captureze pe atacator! Potrivit datelor publicate de presa din Rusia, cel puțin trei oameni au fost uciși!

UPDATE:  Atacatorul care a deschis focul în centrul Moscovei, în apropierea clădirii FSB, a fost ucis de forțele de ordine. Identitatea sa urmează să fie stabilită, au declarat oficiali de rang înalt pentru INTERFAX.

Atac armat la sediul serviciului secret rusesc FSB

Atacul are loc chiar în fața clădirii Serviciului Federal de Securitate (FSB) din centrul Moscovei, informează BBC! Mai multe filmulețe cu schimbul de focuri au fost postate pe rețelele de socializare!

Primele informații arătau că cel puțin o persoană a fost ucisă și alta rănită, după ce un bărbat înarmat a deschis focul în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB) din centrul Moscovei, informează BBC.

Trei polițiști ar fi fost uciși de atacator

Potrivit primelor informații, un bărbat înarmat cu o armă automată a deschis focul la fața clădirii FSB. Forțele de securitate au intervenit și au izolat zona, adăpostind pietonii în clădiri din apropiere.

Incidentul a avut loc de la câteva ore după conferința anuală de presă susținută de președintele Rusiei, Vladimir Putin. Informații neconfirmate anunțate de presa rusă menționează trei ofițeri de poliție uciși.

Vom reveni cu amănunte!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×