Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru luna aprilie: „Mă sperie!”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/03/2020, 10:47
Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru luna aprilie: „Mă sperie!”
Astrologul Cristina Demetrescu anunță o lună aprilie grea și încărcată. Sursa foto: captură video Youtube

Cristina Demetrescu a consultat astrele și a ajuns la concluzia că anul 2020 este unul al încercărilor în care semnele zodiacale avea parte de haos, impulsivitate și tensiune. Renumitul astrolog a mărturisit în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3 că luna aprilie va fi una foarte grea.

Cristina Demetrescu despre luna aprilie: Mercur Retrograd aduce haos

Cristina Demetrescu spune că cea mai grea perioadă de anul acesta va fi în luna aprilie. Conform previziunilor astrele Mercur va fi Retrograd, motiv pentru care țara noastră se va confrunta cu multe tensiuni, luând în calcul și epidemia de coronavirus care a ajuns și pe teritoriul țării noastre și 12 persoane au fost infectate până acum.

„La momentul acesta Soarele este în zodia Pești. Până pe data de 20 martie sunt în Pești, apoi avem acest Mercur care este planeta comunicării care s-a întâmplat să retrogradeze pe data de 16 februarie și are următorul traseu:

  • între 16 februarie și 9 martie Mercur este Retrograd
  • din 4 martie a intrat în zodia Vărsător, adică se întoarce tot Retrograd 
  • din 13 martie intră direct până pe 11 aprilie tot în zodia Pești
  • din 23 martie până în 2 iulie Saturn intră în Vărsător și se mai eliberează adunarea de planete, dar scăpăm de una și dăm de alta”, a explicat astrologul, relatează antena3.ro.

Mercur Retrograd aduce multe tensiuni în luna aprilie

„Asta înseamnă că mai vorbim despre probleme, despre sănătate, preocupări. Mercur este o planetă a comunicării. Deci acest Mercur Retrograd aduce haos, frică, suspiciune, panică, nesiguranță, dizolvarea tuturor planurilor. A întors lucrurile cum n-a mai făcut-o de foarte multă vreme”,

„Mă sperie tensiunile care apar în aprilie, această perioadă care poate să aducă multe cheltuieli de urgenţă. Ţara poate să aibă nevoie de bani pentru multe cheltuieli”, a continuat Cristina Demetrescu în emisiunea „Voi cu Voicu”.

Astrologul a mai precizat că o asemenea situație a mai avut loc în anul 2010 când pe fondul unei Luni Negre în zodia Pești țara noastră s-a confruntat cu o epidemie majoră de AH1NI. La vremea respectivă norocul nostru a fost că zodia a intrat în Jupiter rezolvând problema.

„Acest coronavirus s-ar putea să rămână o problemă pe undeva. Boala poate fi controlată, însă impactul major pe acea conjuncție poate să schimbe lumea. Impulsurile sunt atât de mare încât se întâmplă tot felul de evenimente care, efectiv, pot băga economia internațională în recesiune”, a mai precizat astrologul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×