Asia Express i-a schimbat viața! Dan Ristei a devenit o celebritate: „Mă cunosc mai multe vânzătoare”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/04/2020, 16:02
Asia Express i-a schimbat viața! Dan Ristei a devenit o celebritate: „Mă cunosc mai multe vânzătoare”
Dan Ristei nu regretă eliminarea de la Asia Express. Emisiunea l-a transformat într-o adevărată celebritate. Sursa foto: Antena 1

Chiar dacă drumul său în competiția Asia Express a ajuns la final, Dan Ristei nu are de ce să regrete experiența trăită. Alături de fratele său, tânărul a făcut față unor provocări la care până acum nici nu s-ar fi putut gândi și, mai mult decât atât, părăsește show-ul ca o adevărată celebritate.

Dan Ristei a devenit celebru odată cu participarea la Asia Express

Nu îmi venea să plâng, eram supărat că nu a depins de noi ce am făcut acolo în ultima zi. Toată alergătura, oricât de perspicace ai fi, oricât de bine te-ai descurca, până la urma urmei depinzi de noroc. Cred că jumătate din ce se întâmplă acolo depinde de noroc”, s-a destăinuit acesta în momentul în care a aflat că nu va mai continua concursul.

Prima sa apariție televizată a luat sfârșit, însă urmează cu siguranță multe altele, pentru că frații Ristei fac o echipă extrem de îndrăgită de telespectatori. Și dacă încă nu ne credeți că o astfel de experiență îți poate schimba viața pentru totdeauna, vă mai spunem că Dan se bucură acum de o celebritate la care în trecut nici nu îndrăznea să viseze.

„Am făcut o grămadă de poze. Mă cunosc mai multe vânzătoare”

Eu nu cred în coincidențe sau în zile proaste, în noaptea aia chiar am dormit foarte prost și dimineață i-am zis lui frate-miu, zero stare, eram. premoniții, superstiții, dar în noaptea aia am visat rău de tot și cum am avut o zi proastă am plecat acasă.

Mă cunosc mai multe vânzătoare acum. Am făcut o grămadă de poze și pin autobuz. Mă recunosc vecinii mai mult ca de obicei. Și soția îmi zic: Ia uite, eu umblu cu o celebritate”, a mai spus fratele lui Florin Ristei după eliminarea din reality show-ul Antenei 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×