Dan și Florin Ristei, dezvăluiri despre experiența Asia Express: ”Eu nu cred în coincidențe”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/04/2020, 14:44
Dan și Florin Ristei, dezvăluiri despre experiența Asia Express: ”Eu nu cred în coincidențe”
Dan și Florin Ristei, dezvăluiri despre experiența Asia Express: ”Eu nu cred în coincidențe”. Sursa foto: Instagram.com

Florin Ristei și fratele său Dan sunt a patra echipă care a părăsit competiția „Asia Express”. Ei au plecat acasă în ediția de miercuri, 1 aprilie, iar imediat după eliminarea din show-ul de la Antena 1 au vorbit despre cum viețile lor s-au schimbat.

Florin Ristei a presimțit că va părăsi show-ul „Asia Express”

Echipa formată din Florin și Dan Ristei a fost una dintre cele mai bune în show-ul de la Antena 1, dar cu toate acestea băieții au fost părăsiți de noroc și au fost eliminați. Cântărețul a declarat după eliminarea din „Asia Express” că nu este o persoană care să creadă în coincidențe, doar că de data aceasta a presimțit că va pleca acasă.

„Eu nu cred în coincidențe sau în zile proaste, în noaptea aia chiar am dormit foarte prost și dimineață i-am zis lui frate-miu. Am avut premoniții, superstiții, iar în noaptea aia am visat rău de tot și cum am avut o zi proastă am plecat acasă”, a mărturisit Florin Ristei în cadrul emisiunii, relatează libertatea.ro

Artistul este dezamăgit că nu a putut continua jocul

Frații Ristei au pierdut în fața lui Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț care au primit ultimele bilete pentru Taiwan. Florin a scris într-o postare pe pagina sa de Instagram că este supărat că nu a mai putut continua jocul. Artistul a mai adăugat că este singurul show în care a dat 100%.

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând, totuși, nu plecăm noi acasă. Nu aveți cum înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă și a fost de-ajuns o singură zi proastă care ne trimită acasă :))

Ăsta e farmecul showului, e atât de imprevizibil. Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău n-am câștigat. Îmi pare rău doar n-am putut joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune.

A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%.

Vreau -i aplaudați și le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

Dan Ristei, recunoscut de oameni pe stradă după eliminarea din „Asia Express”

Pe de altă parte, fratele artistului a declarat că în acest show este vorba foarte mult de noroc. Dan Ristei nu este supărat că a fost eliminat de la „Asia Express”, ci mai degrabă că eforturile depuse au fost inutile într-un final.

„Nu îmi venea să plâng, eram supărat că nu a depins de noi ce am făcut acolo în ultima zi. Toată alergătura, oricât de perspicare ai fi, oricât de bine te-ai descurca, până la urma urmei depinzi de noroc. Cred că jumătate din ce se întâmplă acolo depinde de noroc”, a spus Dan Ristei.

Având în vedere că aceasta a fost prima apariție pe micile ecrane ale lui Dan, bărbatul a recunoscut amuzat că a devenit o mică vedetă, mai ales că tot mai multe vânzătoare au ajuns să-l recunoască.

„Mă cunosc mai multe vânzătoare acum. Am făcut o grămadă de poze și pin autobuz. Mă recunosc vecinii mai mult ca de obicei. Și soția îmi zic: Ia uite, eu umblu cu o celebritate”, a mai spus Dan Ristei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×