Asia Express 3 a început! Poza care a stârnit amuzamentul oamenilor. Primele imagini din Filipine

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 13:28
Asia Express 3 a început! Poza care a stârnit amuzamentul oamenilor. Primele imagini din Filipine GALERIE FOTO
Au început filmările pentru Asia Express, sezonul 3. Sursa foto: a1.ro

Cele nouă echipe de vedete înscrise în sezonul trei al competiției Asia Express au luat startul în cursa pentru marele premiu, întâmpinând deja și primele peripeții pe traseul ce le va purta pașii în destinații exotice precum Filipine și Taiwan. Chiar dacă mai avem de așteptat până în primăvară, când Antena 1 a programat premiera sezonului cu numărul trei, pe rețelele de socializare au apărut o serie de fotografii, iar cea mai amuzantă dintre acestea îi are în prim-plan pe Speak și Ștefania.

Speak și iubita sa, Ștefania, ipsotază amuzantă la Asia Express

Carismaticul artist și iubita sa au pornit pe Drumul Comorilor optimiști că se vor întoarce acasă cu titlul de campioni și, impicit, mai bogați cu 30.000 de euro, premiu pus în joc de producătorii celui mai îndrăgit reality show din țara noastră. Misiunea lor nu este deloc ușoară și, judecând după imaginea postată recent pe Instagram, putem spune că s-au convins cu vârf și îndesat de acest lucru.

În plus, competiția se anunță mai strânsă ca niciodată, pentru că toate celelalte perechi sunt gata să facă totul pentru a ieși învingătoare la capătul aventurii. Printre acestea se numără Alex Velea, alături de Mario Fresh, dar și Florin Ristei, care face echipă cu fratele său, Dan.

Speak și Ștefania, ipostază amuzantă la Asia Express. Sursa foto: Instagram
Speak și Ștefania, ipostază amuzantă la Asia Express. Sursa foto: Instagram

Antena 1 le-a pregătit o surpriză fanilor Asia Express

Până în primăvara anului viitor, când se dă startul noului sezon al emisiunii, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor o surpriză cât se poate de plăcută.Este vorba despre un jurnal prin care aceștia vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă echipe care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.

Încă de la primele ore ale dimineții,Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh  au plecat cu un feribot către o destinaţie necunoscută. De acolo, au pornit pe traseul presărat cu peripeții la fiecare pas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×