Antena 1 a anunţat când începe Asia Express, sezonul 3. Vedetele au ajuns deja în Filipine

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/10/2019, 18:47
Antena 1 a anunţat când începe Asia Express, sezonul 3. Vedetele au ajuns deja în Filipine
Aventura Asia Express va lua startul din primăvară. Sursa foto: a1.ro

Pregătirile pentru sezonul cu numărul trei al emisiunii Asia Express sunt în toi, iar reprezentanții Antenei 1 au anunțat deja când va reveni pe micile ecrane mult așteptatul show care le propune telespectatorilor să urmărească periețiile vedetelor preferate în cursa pentru marele premiu. Fără a comunica o dată exactă, mai-marii postului trustului Intact au precizat, însă, că îndrăgitul concurs va putea fi urmărit din primăvara anului viitor, dezvăluind totodată și destinația surpriză în care se va desfășura cursa.

Aventura Asia Express se mută în Filipine și Taiwan

De data aceasta, concurenții, printre care se numără și Alex Velea, alături de Mario Fresh, vor poposi în Filipine și Taiwan, țara noastră fiind prima care va proni pe această rută. Cei doi artiști și-au pus în gând să se întoarcă acasă cu marele trofeul și, bineînțeles, mai bogați cu 30.000 de euro. Nu le va fi deloc ușor, pentru că Florin Ristei, alături de fratele său, dar și celelalte echipe le-au pus gând rău și nu se vor da în lături de la nimic pentru a ieși învingători din marea aventură.

Până la startul competiției, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.

Cele nouă echipe s-au îmbarcat în cursa Asia Express

Nici nu au ajuns bine în Asia, că vedetele noastre au avut parte de prima provocare în drumul spre marele premiu. Încă de la primele ore ale dimineții, cele nouă perechi au plecat cu un feribot către o destinaţie necunoscută. De acolo, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh au luat startul în Drumul Comorilor, presărat cu provocări dificile la orice pas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×