Asasinul de la Perla ar putea fi eliberat! Condamnarea pe viață a fost ștearsă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 18:19
Asasinul de la Perla ar putea fi eliberat! Condamnarea pe viață a fost ștearsă GALERIE FOTO
Gheorghe Vlădan a fost inițial condamnat pe viață. Sursa foto - facebook

Asasinul de la Perla ar putea fi eliberat! Gheorghe Vlădan, bărbatul care a îngrozit o țară întreagă cu crimele pe care le-a făcut, este la un pas să devină un un om liber. În doar șapte ani, acesta ar putea ajunge acasă.

Criminalul de la Perla ar putea fi eliberat!

Se întâmplă lucrul acesta după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea de înlocuire a detenției pe viață cu 25 de ani de închisoare. Concret, din acest moment, bărbatul poate spera la libertate, fiind îndreptățit și de sentință.

Practic, la un moment dat, fostul angajat al MAI ar putea să ceară liberarea condiționată. Vă reamintim că Vlădan este închis de aproape 8 ani, din 6 martie 2012. S-ar putea bucura de o altă lege care l-ar aduce printre oameni nevinovați.

Condamnarea pe viață a fost ștearsă

Pentru că are 61 de ani, acesta poate fi eliberat condiționat după executarea unei fracții de două treimi din pedeapsă. Mai mult de atât, la calculul final se pot adăuga și zilele câștigate în urma muncii prestate în penitenciar.

Soțul femeii ucise cu sânge rece la coafor, Cornel Bendre, a comentat la Antena 3, ultimele informații, unele care aproape că l-au lăsat fără cuvinte.

Acesta a depus o petiție, respectiv o cerere de audiență la prim-procurorul de pe lângă Parchetul Tribunalului Giurgiu, acolo unde dorește să-și susțină cauza și, mai ales, să pună câteva întrebări despre felul în care s-a ajuns la această situație.

„Vreau să-i cer să conteste această sentință a Tribunalului Giurgiu pentru că mi se pare o decizie nedreaptă, inechitabilă, prin simplu fapt că a împlinit 60 de ani.

Este inadmisibil – ai luat două vieți, ai schilodit încă șase colege, clienți„, a spus Cornel Bendre, în emisiunea Linia întâi moderată de Sabina Iosub.

Vă readucem aminte că atacul armat de la coaforul Perla a avut loc în data de 5 martie 2012, la ora locală 17:30, în salonul Perla de pe Șoseaua Stefan cel Mare, Sector 2, București. Autorul, Gheorghe Vlădan s-a dus înarmat la locul de muncă al soției și a început să tragă. Ca urmare a atacului au murit două persoane iar alte șase au fost rănite

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×