Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitatea soției sale

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/12/2019, 19:25
Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitatea soției sale
Actorul britanic Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitățile soției sale, Livia. Sursa foto: etonline.com

Actorul britanic Colin Firth divorțează de femeia care i-a fost aproape în ultimii 22 de ani și cu care are 2 copii. Celebrul actor a aflat despre infidelitățile consoartei sale chiar de la amantul acesteia și a decis să pună punct relației.

Colin Firth divorțează după ce soția și-a găsit un amant

Colin Firth a aflat în cursul anului trecut că soția sa, regizoarea italiană Livia Giuggioli (50 de ani), are o idilă cu un prieten din copilărie. Celebrul actor a primit un mail de la amantul soției, iar acesta i-a povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a petrecut între el și Livia.

Se pare că relația extraconjugală a Liviei cu jurnalistul Marco Brancaccia durează încă din anul 2015, bărbatul chiar urmărind-o excesiv pe soția actorului. Colin Firth, în vârstă de 59 de ani, a luat decizia de a divorța în ciuda faptului că îi leagă o căsnicie de 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit la doar un an după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la producţia BBC ”Nostromo”, în 1997.

Amantul soției lui Colin Firth s-a asigurat că nu se mai împacă

Marco Branacaccia, bărbatul cu care Livia a avut o idilă, s-a asigurat prin detaliile pe care le-a divulgat că femeia nu se mai împacă cu fostul soț. În plus, amantul a dorit cu tot dinadinsul ca actorul să sufere și mariajul să nu mai poată fi reparat.

Jurnalistul italian și regizoarea au avut o aventură de 11 luni între anii 2015-2016 și se cunosc din tinerețe. Relația dintre cei doi s-a încheiat după ce acesta a făcut presiuni asupra Liviei să divorțeze. Ulterior, jurnalistul a început să o hărțuiască, iar în mai 2018, acesta a fost pus oficial sub acuzare pentru hărţuire.

„În email erau detalii intime despre relaţia dintre Mario şi Livia. Era menit să îl umilească pe Colin şi să îl rănească. A vrut să se asigure că orice eforturi făcute de Colin şi Livia de a repara mariajul vor eşua”, a declarat o sursă apropiată lui Firth, conform Mirror, scrie romaniatv.net.

Actorul de la Hollywood și soția sa, Livia, sunt împreună de 22 de ani și au doi copii, Luca (18 ani) și Matteo (17 ani). Totodată, Colin Firth are și un băiat din relaţia cu actriţa Meg Tilly.

Cuplul trăiește de ani buni în Italia, iar actorul a obținut inclusiv cetățenia italiană.

„Colin şi Livia Firth s-au despărţit.Vor rămâne prieteni apropiaţi şi uniţi în iubirea pentru copiii lor. Roagă să le fie respectată viaţa privată. Nu vor face alte comentarii pe acest subiect”, se arată într-un comunicat comun dat publicităţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×