Divorţ la Hollywood! Un celebru actor s-a despărţit de a treia sa soţie

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/06/2016, 20:53
Divorţ la Hollywood! Un celebru actor s-a despărţit de a treia sa soţie

Nicolas Cage, celebrul actor american, în vârstă de 52 de ani, s-a despărţit de Alice Kim, cea de-a treia soţie, care era mai tânără decât acesta cu 20 de ani, scrie contactmusic.com.

Conform reprezentantului său, Alice Kim şi Nicolas Cage s-au despărţit în luna ianuarie a acestui an, după o căsnicie de 12 ani. De asemenea, cei doi au şi un copil, în vârstă de zece ani, iar în luna acestui an ar fi sărbătorit 12 ani de la căsătorie.

Alice Kim, care este cu 20 de ani mai tânără decât Nicolas Cage, l-a cunoscut în 2004, pe vremea când era chelneriţă într-un restaurant din Los Angeles. Cei doi s-au logodit două luni mai târziu.

Cage a declarat în 2013 pentru publicaţia The Guardian că s-a însurat atât de rapid cu Kim, astfel încât aceasta să poată călători cu el în Africa de Sud (în anul 2005) pentru filmările filmului „Lord of War”, adăugând: „Ne-am căsătorit pentru că ne iubeam”.

În trecut, actorul Nicolas Cage a fost însurat cu Lisa Marie Presley pentru aproximativ patru luni, în 2002, şi cu Patricia Arquette, timp de cinci ani.De asemenea, starul de cinema are şi un fiu în vârstă de 25 de ani, Weston, dintr-o relaţie cu modelul Christina Fulton.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×