Așa nu îl vezi niciodată la PRO TV! Cum a fost surprins Florin Călinescu

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 21:14
Așa nu îl vezi niciodată la PRO TV! Cum a fost surprins Florin Călinescu GALERIE FOTO
Florin Călinescu a fost surprins în timpul său liber

Juratul de la ”Românii au talent” a fost surprins așa cum rar îl poți vedea. E clar că Florin Călinescu este unul dintre cei care aduc sarea și piperul oriunde s-ar afla, este o persoană publică detașată și se îmbracă după cum îi place, însă, totuși, nimic nu este la întâmplare.

În timpul în care nu poartă costume, actorul preferă să poarte des tricouri sau bluze cu emblemele formației engleze de fotbal Liverpool. Pe unele tricouri apare doar sigla formației antrenate de Jurgen Klopp, pe unele doar numele stadionului, Anfiel Road, iar pe șepci apare logo-ul echipei, potrivit Click!.

Florin Călinescu a fost surprins în timpul său liber

Cert este că fotbaliștii supranumiți ”cormoranii” i-au intrat la suflet lui Florin Călinescu, dovadă fiind faptul că este un fan declarat al echipei de fotbal din Liverpool. În vârstă de 62 de ani, Călinescu este strâns legat de postul PRO TV de mai bine de două decenii, acolo unde din anul 2015 descrețește frunțile telespectatorilor care urmăresc emisiunea ”Românii au talent”. În timpul liber, Florin Călinescu are trei pasiuni: familia, gastronomia și afacerile.

Așa nu îl vezi niciodată la PRO TV! Cum a fost surprins Florin Călinescu
După felul în care se îmbracă, se poate observa că actorul este fac declarat echipei de fotbal Liverpool

Florin Călinescu are un fiu (soția și celălalt băiat au murit…) de care este nedespărțit, Paul, în vârstă de 32 de ani, care, de altfel, a devenit și mâna sa dreaptă în afacerile cu restaurante, taverna din zona Tineretului, numită ”La Călinescu”, și localul ”La Teatru”, din Parcul Herăstrău. În ultima vreme, actorul a apărut des în presă, atacându-l „spumos”, cum îi este stilul, pe Liviu Dragnea. Călinescu a vorbit despre controlul liderului PSD asupra „supușilor” din partid, dar și despre motivul pentru care Viorica Dăncilă nu și-a îndeplinit una dintre promisiuni, cea care se referă la șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Așa nu îl vezi niciodată la PRO TV! Cum a fost surprins Florin Călinescu
Juratul are trei pasiuni: familia, gastronomia și afacerile

„Mi-am adus aminte. Spre finalul anului trecut prim-ministrul promitea sus şi tare că, dacă până la finalul anului douazeci optsprezece (2018) nu vor fi daţi circulaţiei 100 de km noi de autostradă, va demite pe toată lumea din domeniu… Gargară pentru contribuabili. Livulică (n.r. – Liviu Dragnea), în afară de canalia Tudorel&Tăriceanu şi de acum celebrul posibil infractor posibil viitor condamnat Vâlcov, care nu a fost în stare să facă ceva ca primar al Slatinei, adică măcar centura. Nu înţeleg de ce ai ţinut morţiş să ţi-l adaugi pe coliva guvernării şi pe absolut pedinafaristul Orlando (n.r. – Teodorovici)”, a scris Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×