Artista Olivia Newton-John folosește cannabis în lupta contra cancerului!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/09/2018, 17:45
Artista Olivia Newton-John folosește cannabis în lupta contra cancerului! GALERIE FOTO
Actrita Olivia Newton-John a fost diagnosticata cu cancer. Vedeta se trateaza cu cannabis

Olivia Newton-John, una dintre cele mai iubite artiste internaționale, trece prin momente de cumpănă. Vedeta a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer! Artista a declarat război cumplitei afecțiuni și speră să aibă câștig de cauză cu ajutorul canabisului!

În vârstă de 69 de ani, actrița și cântăreața australiană Olivia Newton-John se luptă cu boala cumplită. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii. Olivia Newton-John a dezvăluit, la postul de televiziune Seven, că se tratează contra unui cancer care i-a fost descoperit în anul 2017, la baza coloanei vertebrale.

Citește și O companie din SUA vrea să cultive cannabis medicinal în România! 

Citește și Cea mai mare captură de cannabis din România! Trei persoane arestate

Olivia Newton-John se luptă din nou cu cancerul. De data asta folosește cannabis

Artista a mărturisit că, în urma acestui al treilea diagnostic de cancer care i-a fost pus, se tratează cu ulei de cannabis, pentru dureri, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia.

”Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia. Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu”, a adăugat Olivia Newton-John.

Celebra actriță și cântăreață a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori. În anul 1992, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, care s-a extins la umăr.

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge, în Anglia, însă familia ei a decis să se mute în Australia când Olivia avea doar 5 ani. A devenit cunoscută la nivel mondial datorită rolului pe care l-a avut în musicalul ”Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

Uleiul de cannabis, tratament minune?

Uleiul de cannabis se pare că face minuni. O femeie susține că s-ar fi vindecat de cancer după ce a făcut tratament cu ulei de canabis. Potrivit Daily Mail, femeia se numește Joy Smith, are 52 de ani și este din Marea Britanie.

Medicii i-ar fi dat maxim 6 luni de trăit după ce au diagnosticat-o cu cancer la stomac, inoperabil, în august 2016. În căutarea disperată a unei soluții, Smith a luat tablete cu canabis, dar a continuat și chimioterapia, după ce a citit despre un bolnav de cancer din SUA, a cărui boală a intrat în remisie cu ajutorul uleiului de canabis.

Acum, după aproape 2 ani, doctorii spun despre ea că este ”cea mai norocoasă femeie din lume”. Analizele recente arată că doar o foarte mică parte din boală a rămas în stomacul ei, iar femeia este convinsă că se va vindeca complet dacă va continua să ia ulei de canabis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×