O companie din SUA vrea să cultive cannabis medicinal în România!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
01/02/2018, 16:02
O companie din SUA vrea să cultive cannabis medicinal în România!

Un fond american de investiţii vrea să cultive cannabis medicinal în Transilvania şi să deschidă un centru de wellness destinat celor care caută tratamente naturiste şi holistice.

PHI Group, o companie cu sediul în Las Vegas, va investi în ţara noastră în proiectul unei culturi de cannabis medicinal, destinat pieţei americane. Plantaţia va fi în Transilvania şi ar urma să aducvă venituri de 150 de milioane de dolari în 2019, potrivit Profit.ro

O companie din SUA vrea să cultive cannabis medicinal în România!

Marijuana medicinală este legală şi în ţara noastră, dar nu există niciun medicament pe bază de cannabis pe piaţa românească şi nici vreo cerere de comercializare a unui astfel de produs.

Recolta plantaţiei celor de la PHI Group va merge deci în SUA, unde după legalizarea consumului de marijuana, inclusiv recreaţional, în mai multe state, piaţa a explodat. Piaţa nord-americană de marijuana medicinală a înregistrat venituri de 6,7 miliarde dolari în 2016, cu 30% peste nivelul consemnat în anul precedent.

Ştirea MOMENTULUI

AN ȘCOLAR 2018 – 2019. Schimbări majore pentru admiterea la liceu

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.