Ar putea fi prima căsătorie în trei: două femei trăiesc cu același bărbat

Ana Ioana   
în Stiri mondene
08/08/2018, 12:33
Ar putea fi prima căsătorie în trei: două femei trăiesc cu același bărbat GALERIE FOTO

Două femei trăiesc cu același bărbat. Ce planuri de viitor și-au făcut aceștia? Trei americani, două femei și un bărbat, formează un cuplu. Ei vor să oficializeze relația amoroasă printr-o ceremonie și susțin că între ei nu exită gelozie, așa ca vor face pasul cel mare. Cei trei au planuri multe împreună. Pe lângă căsătorie, vor să-și formeze o familie foarte mare.

Puține sunt cazurile în care oamenii aleg să depășească lucrurile naturale și să extindă iubirea într-o alianță care înseamnă mai mult decât un cuplu comun. Cele două femei se consideră iubite și susțin că relația va fi una frumoasă, atâta timp cât nu exită nicio urmă de gelozie una față de cealaltă.

Citește și: Eliza Iliescu a fost repartizată la unul din cele mai slabe licee din București

Citește și: Andreea Ibacka a pozat gravidă! Le învață pe femei cum să se îmbrace vara aceasta!

Căsătorie în trei. Două femei trăiesc cu același bărbat. Ce planuri de viitor și-au făcut aceștia

Lindsay Schoepf (27) din California, SUA, a crescut în același oraș cu soții Brittney și Terry Stroup(28) și se cunosc încă din liceu. Relația celor trei a început în momentul în care Lidsay s-a întors în California. Aceasta, imediat ce a ajuns, și-a mutat adresa la cea a soților Stroup. Relația a început să se sudeze încă de pe atunci, susțin ei. Imediat cum s-au văzut, au simțit ca totul începe să înflorească.

Oamenii vor să facă acum o ceremonie similară celei de căsătorie, în care plănuiesc să-și rostească angajamentele și au în plan să facă mai mulți copii.
Cele două femei din cuplu, Brittney și Lindsay, erau cele mai bune prietene în liceu, chiar Terry și Lindsay au avut o mică aventură înainte de a se întâlni cu Brittney. După un timp, Lindsay s-a mutat în Arizona pentru a menține o altă relație.

„M-am mutat înapoi acasă și am devenit colegă de casă cu ei. Am petrecut mult timp împreună și separat, iar sentimentele s-au dezvoltat de aici. Poliamoros înseamnă că nu trebuie să iubești o singură persoană. Ne iubim pentru lucrurile diferite pe care le aducem în relație. Oamenii sunt capabili de foarte multă dragoste (…)”, a declarat Lindsay

Cuplul este la prima relație poliamoroasă până când au ajuns împreună, iar Brittney și Terry au facut-o pe Lidsay să înțeleagă ce înseamnă o astfel de relație și cum văd ei această situație. Cei trei și-au făcut tatuaje care reprezintă dragostea pe care și-o poartă. Aceștia și-au desenat triunghiuri cu flăcări, cele tri unghiuri ale formei gemetrice reprezentând cele trei părți ale relației.
„Este simplu, iubește pe cine iubești. Oamenii vor încerca să-ți impună părerile lor, dar crede în ce ai”,a mai declarat Lindsay.

Este legalizată o astfel de căsătorie?

Mai exista un exemplu de căsătorie în trei, doar că trei bărbați. Alejandro Rodriguez, Manuel Bermudez și Victor Hugo Prada. Columbia a decis să legalizeze căsătoria celor trei.Legea columbiană nu permite căsătoria între mai mult de două persoane, însă pentru cei trei, avocatul lor a găsit o nouă definiție acceptată legal:”o uniune patrimonială specială”. Bermudez și Rodriguez sunt împreună de 18 ani și sunt primul cuplu din colombia care a fost recunoscut oficial ăn anul 2000, cu 16 ani ănainte să se legalizeze căsătoria între persoanele gay. Cei doi au mai avut un al treilea partener timp de 8 ani, pe Alex Esneider Zabala, iar în ultimii patru ani li s-a alăturat Hugo Prada. Cei patru urmau să se căsătorească, însă în urmă cu trei ani, Zabala a murit de cancer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×