Andreea Ibacka a pozat gravidă! Le învață pe femei cum să se îmbrace vara aceasta!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
07/08/2018, 15:54
Andreea Ibacka a pozat gravidă! Le învață pe femei cum să se îmbrace vara aceasta! GALERIE FOTO
Andreea Ibacka a pozat gravida

Frumoasa Andreea Ibacka este gravidă și chiar a realizat o mini-ședință foto în urmă cu câteva săptămâni prin intermediul căreia le arată graviduțelor cum își pot adapta garderoba la sarcină. Andreea Ibacka a postat pe blogul personal o srie de fotografii în care apare purtând o rochie de vară, cu imprimeu floral, în nuanțe nude, care-i pun în valoare burtica de gravidă.

”Stil de gravida. Cum sa te imbraci vara aceasta, mai ales daca esti insarcinata. Primele poze oficiale cu burtica, 21 de saptamani de sarcina. Fotografiile de mai jos sunt făcute la 21 de săptămâni de sarcină. Între timp galopăm cu bine înspre 24 de săptămâni… cu doar câteva sute de grame în plus față de galeria de imagini”, le-a spus Andreea Ibacka prietenilor ei virtuali.

Andreea Ibacka a pozat gravidă, dar sexy

“Sunt pregătită pentru un copil și m-a format creșterea celor trei câini. Am avut deja un concediu postnatal de două luni (n.r. atunci cațeaua Andreei a fătat 11 puiuți) și eu m-am ocupat de hrănirea cu biberoane a puiuților. Suntem pregătiți pentru copilul ce va veni”, spunea Andreea Ibacka.

Cel mai vesel cuplu din showbiz-ul autohton este, cu siguranţă, cel format din Cabral şi Andreea Ibacka. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu zece ani. Cabral tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect.

Era vorba de „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci.

Deşi cei doi nu jucau prea mult împreună, se aflau pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună şi au ajuns să se cunoască foarte bine. N-a trecut mult și între Cabral și tânăra blondă s-a înfiripat ceva. ”Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008,  iar în 2011 s-au căsătorit. În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×