Aqua Carpatica, donație impresionantă pentru spitalele de boli infecțioase din toată țara

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 18:23
Aqua Carpatica, donație impresionantă pentru spitalele de boli infecțioase din toată țara
Aqua Carpatica, donație impresionantă pentru spitalele de boli infecțioase din toată țara . Sursa foto: Hepta

Compania Aqua Carpatica anunță, printr-un comunicat de presă, că va asigura necesarul de apă pentru spitalele de boli infecțioase din țară și va dona mai multe  echipamente de protecție.

Aqua Carpatica va ajuta spitalele de boli infecțioase din toată țara

În plină epidemie de coronavirus companiile private au început să ofere sprijin autorităților române care încearcă să țină sub control cazurile de COVID-19.

Una dintre acestea este Aqua Carpatica, ce a anunțat, marți, că va oferi ajutor spitalelor din România unde sunt tratați pacienții cu coronavirus.

„Este un moment critic al societatii noastre în care trebuie să ne arătăm solidaritatea și compasiunea!

Trebuie să facem front comun și să trecem la acțiune pentru că doar împreună putem să sprijinim eforturile nevăzute ale medicilor care se confruntă cu multe lipsuri zilele acestea”, anunță Aqua Carpatica.

Compania anunță o primă fază de ajutoare pentru unitățile medicale

„Noi, AQUA Carpatica, am decis să nu stăm deoparte, să punem umărul și să sprijinim cu toate resursele noastre. Astfel, in prima faza, primele noastre actiuni sunt:

asigurăm necesarul de apă pentru spitalele de boli infecțioase din toată țara (București, Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Craiova, Constanța și Iași), dar și pentru secția de oncopediatrie a spitalului Marie Curie din București”, transmite compania.

În plus, Aqua Carpatica transmite că va dona măști de protecție, mănuși și botoși pentru personalul medical din spitalele de boli infecțioase.

„Donăm 50.000 de măști de protecție, 50.000 de mănuși și 50.000 de botoși pentru personalul medical. Ținem legătura permanent cu spitalele și răspundem prompt la cererile lor, prin tot ce ne stă în putință!

Avem o echipa desemnată special care a raspuns cu mult suflet la această chemare. Salutăm toate inițiativele private de până acum, ne alăturăm cu drag și așteptăm cât mai multe companii alături de noi!”, este mesajul transmis de companie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×