Apărea seară de seară la TV, dar astăzi a murit subit. Prezenta știrile de 20 de ani!

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/08/2019, 16:02
Apărea seară de seară la TV, dar astăzi a murit subit. Prezenta știrile de 20 de ani!
A murit Neelum Sharma, prezentatoare tv din India. Sursa foto: Hindi Rush

Una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din India, Neelum Sharma, s-a stins din viață subit astăzi, la vârsta de 50 de ani. A fost cunoscută pentru emisiunile pe care le realiza seară de seară la postul Doordashian. În ultima vreme, Neelum nu a mai fost văzută pe micile ecrane pentru că era în spital.

Prezentatoarea de televiziune din India avea o boală la plămâni

Conform publicației Dynamite News, prezentatoarea în vârstă de 50 de ani era internată într-un spitalul din localitatea Noida, localitate aflată în nordul Indiei, la scurtă distanță de capitala New Delhi. Femeia urma un tratament medical după ce a fost depistată cu bronhopenumonie.

Toți cei care vor să își ia rămas bun de la ea sunt așteptați în locuința ei din Noida. Vedeta a lăsat în urmă o familie minunată, un soț și pe băiatul ei în vârstă de 15 ani. Neelum a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din India, premiată de-a lungul carierei cu tot felul de distincții.

neelum sharma
Prezentatoarea avea 50 de ani. Sursa foto: Wikimedia Commons

A fost una dintre cele mai emblematice jurnaliste

Ultima dintre ele și cea mai importantă a fost premiul Nari Shakti Puraskar pentru excelență în jurnalism. S-a licențiat în jurnalism la Universitatea MCRC Jamia Milia din India. În ultimii 20 de ani, Neelum prezenta principalul buletin de știri la o cunoscută televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×