Cauza morţii lui Carmen State. De ce a murit prezentatoarea TV

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/07/2018, 15:52
Cauza morţii lui Carmen State. De ce a murit prezentatoarea TV GALERIE FOTO
Prezentatoarea Carmen State a murit!

Prezentatoarea Carmen State a murit! Prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă” de la TVR1 a murit. Tragicul anunț a șocat lumea presei, iar vestea a picat ca un fulger pentru familia și apropiații prezentatoarei. Prezentatoarea TV de la TVR 1 se afla în vacanță, chiar dacă nu se simțea prea bine.

Carmen State avea doar 51 de ani, iar potrivit informațiilor apărute în presă, aceasta a murit în urma unui infarct în timp ce se afla în vacanță la Băile Herculane. Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe pentru prezentatoarea TV.

Cauza morţii lui Carmen State. De ce a murit prezentatoare TV

„Adio, Carmen State! Dumnezeu să te odihnească în pace! Carmen State, producător și realizator tv la TVR, gazda emisiunii ‘Fără etichetă’, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, ştiri și reportaje cu teme din domeniul social şi educativ, portrete, emisiuni muzicale cu şi despre oameni simpli şi emisiuni despre personalităţi ale etniei rrome. Carmen State nu a pierdut nici o oportunitate în a arăta că și în rândul rromilor există tineri și oameni valorosi. În Ormenis, judetul Brașov, a fost de două ori. Ultima oară a fost în aprilie anul curent si sunt sigur ca i-a plăcut foarte mult!”.

Cu doar două zile în urmă, jurnalista își postase pe contul personal de Facebook imagini din vacanța pe care și-o luase. ”Se vede sau nu… Sunt la Herculane!  Ce vă spune asta? Cum? Că am îmbătrânit?  În niciun caz! , a scris Carmen State.

De-a lungul carierei sale în televiziune, prezentatoarea s-a implicat în mai multe proiecte TV în care era promovată comunitatea romă, valorile și tradițiile acestei comunități. Emisiuni ca “Ora Romilor”, “Conviețuiri” sau “Fără etichetă” sunt doar câteva dintre emisiunile pe care le-a realizat în acest sens.

Mesajele emoționante de pe pagina prezentatoarei TV

În cursul zilei de ieri au apărut mai multe mesaje de îngrijorare din partea apropiaților, cărora nu le venea să creadă că a plecat singură în vacanță la Băile Herculane, deși, spun alții, se simțea rău.

“Nu cred. Ai plecat singura? De ce a plecat de capul ei?”, a întrebat una dintre prietenele sale.

“Da, și se simte rău”, “Te iubesc, te rog, vino acasă!” sunt mesajele scrise de nepoțelul ei la ultima poză făcută publică înainte să se afle că a murit.

În urmă cu șase ore, adolescentul a scris într-un comentariu la aceeași imagine că regretata jurnalistă a părăsit această lume: “Nașa a murit. Mi-a spus mama”.

“Nașa ta este un înger și te vede, are grijă de tine de acolo, de sus, din cer!”, i-a scris o apropiată nepotului lui Carmen State.

“Ce-ai facut, sora mea, de ce ne-ai parasit? Of, of, of, ce rau imi pare! Nici nu-mi vine sa cred! De acolo, din lumea spiritelor, vegheaza asupra noastra! Dumnezeu sa te odihneasca si sa-ti dea un loc in rai! Vei fi cu noi mereu, in istoria rromilor nemuritori! Cu inima plangand!”,

“Dumnezeu sa te odihnească, suflet cald blând și bun??”,

“Dumnezeu să te odihnească, Carmen! Chiar ma gândeam, când am văzut ultima ta postare: mi-ai urmat sfatul și te-ai dus în vacanță, ca să ai grijă și de tine, nu doar de alții. N-a trecut mult de la ultima noastră discuție. Plecarea ta e o lovitură pentru oricine te-a cunoscut, om bun. Odihnește-te in pace!”,

“Ne -ai socat pe toti cu aceasta moarte fulgeratoare??”, “Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Carmen! Sa le dea Dumnezeu putere celor pe care i-ai lasat in urma!?”,

“Dumnezeu să te ierte! Un om excepţional! Nu meritai asta!” sunt cinci dintre mesajele apărute pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×