Anunț oficial despre Michael Schumacher! „Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 10:51
Anunț oficial despre Michael Schumacher! „Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită” GALERIE FOTO
Michael Schumacher a suferit un accident la schi în urmă cu șase ani de zile. Sursa foto - facebook

Un anunț oficial despre starea în care se află Michael Schumacher a fost făcut de un reputat neurochirurg italian. Nicola Acciarri s-a încumetat să transmită publicului mai multe elemente despre cum ar putea arăta acum fostul campion mondial de Formula 1.

Anunț oficial despre Michael Schumacher!

Vă readucem aminte că au trecut nu mai puțin de 6 ani de zile de accidentul de schi în care a fost implicat Michael Schumacher. Cu toate acestea, detaliile despre starea de sănătate a fostului pilot sunt în continuare foarte puţine

Nicola Acciarri nu a ezitat și a afirmat că după o asemenea perioadă Schumacher arată cu siguranţă diferit. Medicul italian susţine că Schumacher se află în continuare într-o situaţie dificilă din pricina unei tumori pe creier.

„Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”

”Trebuie să fiu foarte atent, pentru că vorbele mele pot fi interpretate. La 6 ani după accident, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită.

Vorbim de cineva care a urmat un tratament de atunci, iar diferenţele sunt mari la nivelul musculaturii, având şi părţi deteriorate ale organismului. Totul este rezultatul unei tumori la creier”, a spus Nicola Acciarri.

Michael Schumacher, campion mondial în Formula 1 de şapte ori, a suferit un teribil accident în 2013. Tragedia s-a petrecut în timp ce germanul schia în Alpii elveţieni.

De atunci, Schumacher a trecut prin două operaţii la spitalul din Grenoble, apoi a fost transferat la un spital din Lausanne. În 2014, a fost externat şi de atunci primeşte tratament de specialitate în locuinţa sa din Elveţia

„Schumacher se află încă în terapie, una care poate dura până la trei ani. Este un plan între un an şi trei ani pentru regenerare. (…) Îl vizitez constant şi stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face.

Soţia lui vede lucrurile foarte clar şi face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiţii”, a declarat și Jean-Francois Payen, aceeaşi persoană care anunţa faptul că fostul sportiv, în prezent în vârstă de 54 de ani, a ieşit din comă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×