Unica bucurie în izolare! Filmele de box office ale Paramount, anulate în cinematografe, se văd pe Netflix! Premiera comediei romantice „The Lovebirds” este făcută online

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 18:01
Unica bucurie în izolare! Filmele de box office ale Paramount, anulate în cinematografe, se văd pe Netflix! Premiera comediei romantice „The Lovebirds” este făcută online
Unica bucurie în izolare! Premierile Paramount anulate în cinematografe se văd pe Netflix

În plină pandemie de coronavirus, una dintre cele mai importante case de producție de la Hollywood s-a văzut nevoită să anuleze premiera unor filme programate să se lanseze în primăvară, în favoarea celor de la Netflix. Una din puţinele bucurii ale oamenilor aflaţi în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului este aceea că vor putea urmări filme de box office produse de Paramount pe celebra platformă de streaming online.

Paramount mută lansarea filmului „The Lovebirds” din cinematografele închise de coronavirus pe Netflix

Printre acestea se numără și „The Lovebirds”, cu Kumail Nanjiani, Issa Rae, Paul Sparks, Anna Camp and Kyle Bornheimer în distribuție. Programată inițial pe 3 aprilie, comedia romantică va fi lansată la o dată ce urmează să fie anunțată ulterior.

Paramount va distribui comedia romantică „The Lovebirds” prin intermediul Netflix. Sursa foto
Paramount va distribui comedia romantică „The Lovebirds” prin intermediul Netflix

Pelicula spune povestea unei perechi de îndrăgostiți care au parte de aventura vieții lor. Asta după ce se văd implicați din întâmplare în mijlocul unei crime pe care nu au comis-o. În încercarea de a-și dovedi nevinovăția, cei doi sunt prinși într-un lanț de situații comice, care îi fac să își dea seama dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Netflix va continua să distribuie filmele Paramount, în funcție de evoluția pandemiei

Paramount a decis să distribuie filmul prin intermediul Netflix, întrucât aceasta era singura variantă prin care să obțină încasări mulțumitoare, datorită numărului uriaș de abonați de care platforma dispune în aceste momente.

De altfel, colaborarea cu celebra casă de producție nu se oprește aici, pentru că serviciul de streaming va continua să preia conținutul acesteia, până când pandemia de coronavirus va deveni istorie. În felul acesta, Netflix va genera venituri consistente într-o perioadă în care toate cinematografele sunt închise, iar vânzările de bilete s-au prăbușit, pur și simplu.

Netflix va avea astfel serios de profitat de pe urma situației generate de COVID-19, chiar dacă și-a redus recent calitatea streamingului, în urma recomandărilor venite din partea Uniunii Europene. Nu este exclus, însă, ca HBO GO, Amazon Prime sau Disney Plus să recurgă la rândul lor la o practică de acest gen, pe fondul răspândirii maladiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×