Antonia și Alex Velea, în culmea fericirii! Mesaj emoționant din partea artistului: „Te iubesc până la moarte și înapoi”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/04/2020, 22:50
Antonia și Alex Velea, în culmea fericirii! Mesaj emoționant din partea artistului: „Te iubesc până la moarte și înapoi”
Alex Velea și Antonia, în culmea fericirii. Mesaj emoționant din partea artistului

Fericire și bucurie fără margini în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Artista a împlinit 31 de ani, iar partenerul de viață a surprins-o cu cel mai frumos mesaj, încă de la primele ore ale dimineții.

Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia

Antonia a împlinit 31 de ani pe 12 aprilie, motiv de sărbătoare și bucurie în familia ei. Tocmai de aceea, încă de la primele ore ale dimineții, Alex a surprins-o pe artistă cu un mesaj emoționant pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Un mesaj atât de frumos și atât de profund, cu siguranță a emoționat-o pe Antonia și i-a făcut ziua mai frumoasă.

Te iubesc până la moarte și înapoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Și pentru că ne aflăm în plină autoizolare, suntem blocați în casă, iar terasele și restaurantele sunt închise, frumoasa artistă nu poate petrece de ziua ei așa cum și-ar fi dorit, înconjurată de prietenii dragi și colegii apropiați. Așa că, a rămas în familie, alături de Alex Velea și cei doi copii ai lor și a vorbit cu fanii pe rețelele de socializare.

Alex și Antonia sunt împreună de opt ani

Alex și Antonia s-au cunoscut în 2009. La început au fost doar prieteni, se mai vedeau pe la concerte și evenimente, dar atât. Pe atunci, amândoi erau căsătoriți cu alte persoane.

În 2012, însă, s-au revăzut, la scurt timp după divorțul Antoniei, și Cupidon i-a nimerit din prima. Relația lor a șocat lumea showbizz-ului și nimeni nu le dădea șanse de reușită. Cu toate astea, au trecut opt ani de atunci, sunt împreună, fericiți și au doi copii frumoși. Urmează nunta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×